De 5 leukste AirBnB’s op een single charge

Datum: 26-06-2020

De zomervakantie van 2020 wordt dit jaar dicht bij huis gevierd. Verre oorden en tropische paradijzen worden dit jaar minder toegankelijk. Maar dicht bij huis kun je ook uitstekend vakantie vieren en het tropische gevoel ervaren. In dit blog delen wij de vijf leukste AirBnB’s die je op een single charge kan bereiken.

Verblijf in het Venetië van Nederland! Luxe moderne watervilla Intermezzo bij Giethoorn.

Deze luxe en ruime woonboot is te huur nabij Giethoorn. De woonboot is te huur voor mensen die op vakantie willen naar Giethoorn, het Nationaal Park de Weerribben-Wieden willen ontdekken of gewoon even wensen te genieten van de rust. Een unieke locatie op het water met vrij uitzicht op de rietvelden. Vanuit hoge glaswanden biedt de woning een blik op de omliggende natuur en kun je naast verschillende vogels, zomers ook veel vakantie bootjes spotten. Ideaal!

The romantic getaway op De Veluwe! Geniet van dit romantische Tiny House omgeven door rust.

Houd je van luxe, rust en gezelligheid? Wil je gelijk vanuit huis de natuur in om prachtige wandeltochten te maken? Heb je deze vragen beantwoordt met ja? Dan is dit romantische Tiny House dé plek voor jou deze zomer. Ben je moe geworden van het wandelen? Dan spring je toch lekker in je privé jacuzzi!

Verblijf op het water in deze Vlondervilla in Frankrijk.

Je vindt een verblijf als deze niet vaak. Laat je onderdompelen in de wildernis van de Argonne, een bosrijk gebied in de Franse Ardennen. De vlondervilla ligt aan een grote plas waar je heerlijk kunt vissen en zwemmen. Wil je de plas op? Dan pak je het bootje en je beschikt ook over twee fietsen, zodat je de omgeving kan verkennen. Het water waar de vlondervilla op staat is privé eigendom, helemaal voor jezelf dus!

Friesland, Fluessen is de verborgen parel van het Noorden

Als een van de weinige huisjes staat deze direct aan het water. Vanaf de woonkamer en het terras heb je vrij uitzicht over het meer. Fantastisch toch? Je kan op deze rustige plek zeilen, surfen, zwemmen, fietsen, wandelen en lezen. En in de omgeving vind je vele gezellige stadjes en dorpjes.

Blijf in je natuurbubbel in deze Belgische natuurbubbel

Saving the best for last! Midden in de Belgische natuur vind je deze Nature Bubble op een heuvel. Ontstress je van het dagelijks leven en leef een met de natuur. Geniet van de natuur, de Scandinavische jacuzzi en sauna. De foto’s spreken voor zich, dus verdere uitleg is niet nodig.

Hoe ver kom je met een Tesla Model 3?