Fles drank bij je volgende Tesla; but don’t drink and drive

Elon Musk heeft aan zijn belofte voldaan. Tesla heeft het merk ‘Teslaquila’ geprobeerd te deponeren, maar helaas is dit tot op heden nog niet gelukt. Of het merk echt Teslaquila gaat heten weten we niet, maar met de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders in het verschiet is dit een fantastische timing om het merk te lanceren.

Teslaquila

Teslaquila heeft lang op zich laten wachten. Het product werd voor het eerst genoemd tijdens Musk's beruchte 1 april grap uit 2018, waarin hij 'flauwviel' tegen een Model 3 met een kartonnen bord met de tekst 'Bankwupt!' In de beschrijving van de post vermeldde Musk dat hij was gevonden door zijn personeel, flauwgevallen en omringd door flessen 'Teslaquila'. Het duurde niet lang voordat Tesla-eigenaren en -liefhebbers de CEO vroegen of er inderdaad een echte alcoholische drank met de naam zou worden gemaakt.

Wanneer kunnen we Teslaquila verwachten?

Tesla diende een aanvraag in bij het US Patent and Trademark Office (USPTO) voor een alcoholische drank onder de merknaam "Teslaquila". Helaas voor het bedrijf werd de aanvraag door een patentonderzoeker afgewezen vanwege een andere alcoholische drank met een naam die te dicht bij "Teslaquila" stond, genaamd "Spirit Tesla". Spirit Tesla had een fles met de afbeelding van Nikola Tesla en is eigendom van de Servische brouwerij Valjevsko.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery