Duurzaam investeren in MisterGreen

Investeer in MisterGreen, ontvang 7% rente en versnel de transitie naar elektrisch rijden in Nederland!

Rente laatste serie: 7%

⚡Deelname vanaf EUR 500

Rente per jaar uitgekeerd

⚡Looptijd 4 jaar

Een groene keuze

Al voor meer dan €18 miljoen aan obligaties uitgiften gedaan

Investeer in de transitie naar duurzame mobiliteit

7.000.000.000 gr/CO2 jaarlijkse besparing met onze Europese vloot

Onze vloot

Nederland: 3.700

België: 580

Denemarken: 225

Duitsland: 650

Onze omzet

2021: € 42.000.000

2020: € 37.000.000

2019: € 26.000.000

Een groene keuze

U investeert in een groene onderneming. ‘Green’ zit in onze naam en wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Als investeerder draagt u bij aan onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

AUMACON publiceerde in een persbericht dat MisterGreen in 2019 de snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland is. MisterGreen staat in de top 250 groeibedrijven van Nederland van 2020.

Prospectus

Download hier het basisprospectus.

Download hier het supplement.

De opkomst van elektrisch rijden

Wereldwijd is er een transitie gaande van fossiele energievoorziening naar duurzame energie. Onderdeel van die transitie is de beweging van conventionele personenauto’s met verbrandingsmotor naar elektrisch aangedreven auto’s. In het Klimaatakkoord is afgesproken dat Nederland in 2030 49% minder CO2 moet uitstoten dan in 1990, in 2050 is dat 95%. Alle nieuwe personenauto’s die vanaf 2030 op de markt komen, moeten 100% elektrisch zijn. Elektrisch rijden in Nederland is de afgelopen jaren snel populairder geworden. Volgens de RVO is het aantal elektrische auto’s in Nederland gestegen van ca. 2.000 in 2012 naar ca. 190.000 in Juni 2021.

CVO's MisterGreen

Investeer in een groene toekomst

Investeer en red de wereld. Klinkt misschien erg hoog gegrepen, maar wij nemen #ENDFOSSILFUEL erg serieus! Meld u hier aan om op te hoogte te blijven van nieuwe uitgiftes van obligaties.

Model 3 Blue - Duurzaam investeren in MisterGreen

Groen beleggen via Duurzaaminvesteren.nl

Obligaties van MisterGreen worden uitgegeven via DuurzaamInvesteren.nl. DuurzaamInvesteren.nl is het grootste Nederlandse investeringsplatform voor duurzame projecten en groei van duurzame bedrijven. De particuliere investeerder kan altijd zelf bepalen in welke duurzame projecten hij of zij wil investeren en voor welk bedrag. DuurzaamInvesteren.nl zorgt ervoor dat aanbieders transparant alle relevante informatie zoals de bedrijfsinformatie en de financiële gegevens op het platform presenteren. Investeren in uitgiften van MisterGreen kan vanaf € 1.000,-. De obligaties hebben een looptijd van 4 jaar en MisterGreen keert de rente jaarlijks uit.

Duurzaam en verantwoord investeren

Obligaties van MisterGreen via DuurzaamInvesteren.nl vallen binnen de AFM-vergunning. De AFM houdt toezicht op de financiële markten waaronder ook obligatie uitgiften. De vergunning zegt niets over de kwaliteit van de obligaties of hoe risicovol de effecten zijn. De goedkeuring is daarom ook geen keurmerk voor de duurzame belegging, er wordt alleen gekeken of alle informatie in het Basisprospectus op een begrijpelijke en consistente manier is opgeschreven. Lees hier meer over de AFM-goedkeuring.

Veelgestelde vragen over Investeren in MisterGreen

Waarom geeft MisterGreen obligaties uit via DuurzaamInvesteren.nl?

DuurzaamInvesteren.nl maakt het voor de particuliere belegger mogelijk om te investeren in verschillende projecten en/of bedrijven binnen de duurzame energiesector. Via het platform is het gemakkelijk om online te investeren met 24/7 overzicht in het persoonlijke dashboard. Lees hier meer over de voordelen van DuurzaamInvesteren.nl.

Wat zijn de risico’s verbonden aan investeren in duurzame energieprojecten zoals Obligaties van MisterGreen?

De risico’s staan beschreven in ons Basisprospectus. Klik hier om het prospectus te openen.