Investeren in MisterGreen

Meld je aan voor de investeringsrondes en word automatisch op de hoogte gesteld zodra de propositie live staat.

Ergens in investeren is voor de ene persoon makkelijker dan voor de ander: de een doet dit al jaren voor z’n werk, terwijl iemand anders het (voor de eerste keer) gaat doen om zijn of haar spaargeld meer waard te laten worden. In beide gevallen is er 1 ding zeker: het gevoel moet goed zijn in de partij of het aandeel waarin je investeert.

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gedacht aan alternatieve manieren om vermogen te gebruiken, omdat het niks meer waard is op een spaarrekening. Investeren in een obligatieronde van MisterGreen is een goede en zekere keuze om de volgende redenen:

Een groene keuze

Je investeert in een groene onderneming. ‘Green’ zit in onze naam en wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Als investeerder draag jij bij aan onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Een zekere, financieel interessante keuze

Een obligatie geeft meer zekerheid dan aandelen. Waar de hoogte van een aandeel dagelijks kan veranderen, is bij een obligatie het jaarlijkse rentepercentage van te voren afgesproken. De actuele rente van een MisterGreen obligatie is 5%. Voor de beeldvorming: dit is 5% meer dan dat je op dit moment krijgt op je spaarrekening!
Ook is een MisterGreen obligatie een zekere keuze, want MisterGreen is gezond en groeiend. Zo publiceerde AUMACON in een persbericht dat MisterGreen in 2019 de snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland is en stond MisterGreen in de top 250 groeibedrijven van Nederland van 2020.