Maak kennis met Jarne, Planner Occasion Center

Datum: 13-06-2023

Wie zijn de gezichten achter MisterGreen? Dagelijks zijn onze medewerkers aan het werk voor een optimale klantervaring. Graag stellen we ze aan jullie voor. We hebben Jarne, operationeel Expert occasion center een aantal vragen gesteld. Lees je mee?

1. Wat is je favorite functie en spec van een Tesla?

Naast FSD en het gebruik van de Tesla app, is mijn favoriete spec de mogelijkheid om te Netflixen/Youtuben in de auto. Mijn familie en vrienden wonen niet in de buurt van Amsterdam waardoor ik vaak lang in de auto zit om hen te bezoeken. Een bezoekje aan de Supercharger is daardoor geen straf wanneer je tijdens het laden je favoriete serie door kan kijken.

2. Wat vind je leuk aan werken bij MisterGreen?

MisterGreen is een innovatieve en positief ingestelde organisatie. Er is een duidelijke missie en drive. Naast de fijne collega’s en goede werksfeer wordt er veel tijd gestoken in het organiseren van borrels, uitjes en andere activiteiten. Hierdoor leer je je collega’s beter én op een andere manier kennen. Zo zijn we op wintersport geweest in Frankrijk en hebben we begin dit jaar Schotland met de Tesla’s ontdekt.

3. Wat houdt je werk in?

In het occasion center richt ik me voornamelijk op het opnieuw inzetten van voertuigen die zijn teruggekomen na een leaseperiode. Afhankelijk van de leeftijd, technische en optische staat van een auto bepalen we of voertuigen nog een 2e of 3e ronde mee kunnen. Samen met de leveranciers waarmee we werken zorgen we ervoor dat we onze berijders blij maken met occasions die eruit zien en rijden alsof ze net uit de fabriek komen. Doordat Mistergreen zo is gegroeid de afgelopen jaren, hebben we sinds 1 mei jl. een groot pand in Weesp omgetoverd tot Occasion Center. Hiermee hopen we de komende tijd nóg harder te groeien en nog meer klanten blij te maken met onze Tesla's.

Ben je geinteresseerd om bij ons in het MisterGreen Occasion Center te komen werken?