Wij zijn ontzettend verheugd te melden dat Marisa Cheung San (45) per direct tot Chief Information Officer is benoemd

Datum: 02-06-2022

In deze rol is zij verantwoordelijk voor het uitwerken van de digitale roadmap, waarbij de klantreis en het automatiseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen centraal staan. Marisa gaat zich bezighouden met het toekomstbestendig maken van de IT-architectuur en zo de internationale groeiambitie van MisterGreen ondersteunen.

Marisa Cheung San werkte hiervoor zestien jaar in verschillende internationale functies bij ABN AMRO, waarin optimalisatie en standaardisatie centraal stonden. “Door haar internationale ervaring, netwerk en kennis van cruciale processen en IT-infrastructuren, is Marisa precies wat we op dit moment nodig hebben”, aldus Caroline Asselbergs-van Dijl. “MisterGreen groeit enorm hard en het beschikbaar stellen van informatie op de juiste tijd en plaats is de sleutel tot een verfijnde groeistrategie. Daarom hebben we deze functie in het leven geroepen. We hebben er alle vertrouwen in dat Marisa samen met haar nieuw te vormen IT-, data en developer teams hieraan gaan bijdragen.”

Ze kijkt uit naar haar nieuwe rol, waarin zij naast haar strategische verantwoordelijkheden ook continu kleine verbeteringen ten behoeve van klantervaringen doorvoert:

“Ik ben ontzettend trots op deze stap en kijk ernaar uit om aan de mooie missie van MisterGreen bij te dragen. Wanneer het nieuwe team compleet is, ben ik ervan overtuigd dat we nog meer verschil kunnen maken en op die manier de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen.”

Over Marisa Cheung San

Marisa is in 2008 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft ruime ervaring in de IT. Ze begon haar carrière als process developer bij Oracle (2004-2005). Daarna bekleedde zij verschillende functies binnen ABN AMRO, als IT auditor (2006-2012), Project Manager Private Banking International (2012-2014), Business Process Manager Portfolio Management & Advice (2014-2015), Sr. Digital Strategy Marketing Consultant (2015-2018), en Lead Product Owner Value Proposition International Core Banking (2018-2022).