Maak kennis met Stef, MisterGreen Customer Succes medewerker

Datum: 06-03-2023

Wie zijn de gezichten achter MisterGreen? Dagelijks zijn onze medewerkers aan het werk voor een optimale klantervaring. Graag stellen we ze aan jullie voor. We hebben Stef, onze Customer Success Specialist een aantal vragen gesteld. Lees je mee?

Wat zijn je werkzaamheden bij MisterGreen?

Als Customer Succes medewerker ben ik verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten, dit begint al wanneer de klant zijn contract heeft getekend tot en met het einde van de looptijd. In deze lange periode is het mijn taak om de klant zo goed en snel mogelijk het gewenste serviceniveau te bieden. Dit is regelmatig een uitdaging omdat een leasebedrijf de rol van regisseur aanneemt en met veel verschillende partners samenwerkt. Gelukkig houd ik van uitdagingen en zorg ik dat we altijd tot het gewenste resultaat komen - met de klant als hoogste prioriteit. Hiernaast krijg en neem ik de ruimte om nieuwe projecten op te pakken en huidige processen te optimaliseren.

Wat vind je leuk aan werken bij MisterGreen?

Werken bij MisterGreen is meer dan alleen een je werk doen. Mijn collega's zorgen voor een geweldige sfeer die vaak meer familiair voelt dan collegiaal. Elke vrijdag is er een kleine borrel op kantoor en we gaan regelmatig de stad in. In 1,5 jaar tijd bij MisterGreen heb ik 4 bedrijfstrips meegemaakt die ik stuk voor stuk als memorabel heb ervaren. Een ski reis - roadtrip - oktoberfest en een Tesla fabriek bezoek.

Wat is je favoriete functie en spec van een Tesla?

Een favoriete functie kiezen vind ik vrij lastig (lange lijst) maar als het gaat om algemeen comfort en forenzen moet ik toch wel gaan voor Full Self Driving. Voornamelijk voor langere afstanden is dit erg prettig, FSD neemt gewoon een deel over van het werk wat de bestuurder anders zou moeten doen, denk aan adaptive cruisecontrol en autosteering. Je komt veel fitter aan op je bestemming en het systeem is veiliger dan wanneer je zelf rijdt. Verder ben ik heel erg gewend aan de navigatie en interface van Tesla, alles gebeurd op 1 centraal scherm en werkt heel intuïtief. Dit is in het begin een beetje wennen maar zodra je in een andere auto stapt word je overspoelt met knoppen. Iets wat ik absoluut niet zou willen missen is Tesla Superchargen, ik heb hier nog nooit problemen mee ervaren (wachten, defecten). Persoonlijk ervaar ik dit als zeer betrouwbaar en alles is naadloos op elkaar aangesloten zodat je binnen een korte tijd je rit weer kan vervolgen!