Ongelijkheid man en vrouw: tijd voor actie!

De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is toegenomen. Bizar, vindt MisterGreen. Daarom trekken wij dit recht en bieden we vrouwelijke EV-rijders een extraatje.

Ongelijkheid enorm actueel

Raadsel: wat is het drukst bezochte event tot nu toe tijdens de Corona-crisis: een voetbalwedstrijd van Ajax, een optreden van Dré Hazes jr in het Vondelpark of een protest vanwege ongelijkheid op de Dam? Je raadt het al: het protest tegen “het anti-zwart politiegeweld in de VS en Europa” van 1 juni 2020 trok de meeste bezoekers. Men vindt het dus belangrijker om op te komen voor elkaar; dit wint het van “simpel vermaak” (lichte muziek- en voetbal voorkeur is hieruit op te maken van onze content marketeer...).

Hoe is MisterGreen tot deze bijzondere actie gekomen?

Simpel: omdat er een duidelijk significant verschil zit tussen het salaris van mannen en vrouwen. Dit is niet het enige verschil: ook zien we dat onze elektrische auto’s grotendeels in handen zijn van mannelijke bestuurders: 89% t.o.v. 11% vrouwen. Toen we nog iets dieper in de data doken, deden we een ontdekking die tegen alle stereotypes in gaan...

Vrouwen rijden minder schade

"Het voordeel dat wij aan vrouwen aanbieden is dus niet alleen een compensatie vanwege ongelijkheid, maar eigenlijk ook een bonus of opslag."

Uit ons schaderapport blijkt dat onze vrouwelijke chauffeurs minder schade rijden. Voor ons als leasemaatschappij is dit enorm belangrijk: wanneer er minder schade gereden wordt is dit financieel aantrekkelijk voor ons als bedrijf. Anders verwoord: wanneer er meer vrouwen in onze EV’s rijden, is dit gunstig voor ons wagenpark. Het voordeel dat wij aan vrouwen aanbieden is dus niet alleen een compensatie vanwege ongelijkheid, maar eigenlijk ook een bonus of opslag. Want wie goed presteert, mag hiervoor beloond worden!

Vrouwen krijgen een bonus bij MisterGreen!

Ben jij een vrouw en wil je een Tesla leasen, bijvoorbeeld een Tesla model 3 of een Tesla Model Y? Gebruik dan de code MissGreen en verzilver jouw €15,- voordeel per maand! Deze actie gaat door totdat we een significant verschil zien. Zie het als onze “Miss”ie 3.0 (haha). Noem het omgekeerde emancipatie of gewoon een leuke actie voor vrouwen. Feit is dat wij bij MisterGreen graag net zoveel mannen als vrouwen in onze Tesla’s zien rijden.

Gebruik referral code MissGreen

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery