MisterGreen wint FD Gazellen 2020 en is snelstgroeiende bedrijf regio West

MisterGreen is eerste geworden in regio West bij de FD Gazellen 2020! Wij zijn ontzettend trots op de prestatie die wij, eigenaren Mark en Florian en de mede-ondernemers, hebben bereikt. We hebben een omzetgroei van 152% vanaf 2017 en rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is!

Groei

Met de kernwaarden innovatief, betrokken en positief groeit MisterGreen al sinds 2008 elk jaar exponentieel. Met een groei van 152% vanaf 2017 groeien we als kool en met een verwachte omzet van € 35.000.000 in 2020, verdubbeling van het aantal mede-ondernemers en meer wereldreddende Tesla rijders als klanten kunnen wij ons geluk niet op! En daar blijft het niet bij; we zijn wederom de snelste stijger op nummer 35 in de Aumacon Top-100 leasemaatschappijen!

MisterGreen <3 Tesla

Wij ‘verleasen’ uitsluitend elektrische auto’s met een focus op Tesla, want er is tot op heden geen competitie voor Tesla. Tesla ligt mijlenver voor op andere automerken als het gaat om elektrische auto’s, software-ontwikkeling voor autonoom rijden en actieradius. Onze groei loopt parallel aan het succes van de Tesla Model 3 in Nederland.

Succes

Onze groei had nóg groter kunnen zijn. Het succes van de Model 3 is een goede inschatting geweest, maar dan moet je organisatie daar wel op ingericht zijn. We hebben een inhaalslag gemaakt door een eigen digitaal bestelplatform te bouwen met configurator. Op deze manier hebben wij geanticipeerd op het succes van Tesla.

Wij willen al onze klanten en mede-ondernemers bedanken voor het vertrouwen in MisterGreen en haar missie!

Voor inhoudelijke informatie over onze groei verwijzen wij je naar dit blog.