MisterGreen wordt partner van Solar Eindhoven

MisterGreen gaat het konvooi rondom SHOW, het project van Solar Eindhoven in 2021, sponsoren en zorgt ervoor dat er geen fossiele brandstof wordt uitgestoten! MisterGreen zorgt samen met Solar Eindhoven voor #endfossilfuel en levert drie keer een Tesla Model 3 om zonder uitstoot van Nederland naar Zuid-Spanje te rijden.

Solar Eindhoven

Solar Team Eindhoven, een team van 22 enthousiaste en ambitieuze studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, streven naar een duurzame toekomst, waar het leven wordt aangedreven door de zon.

Solar Team Eindhoven doet dit jaar niet mee aan een race, zoals je misschien gewend bent van hun. Met SHOW willen ze dichter bij huis rijden en daarom starten ze in september met een European Solar Tour. De European Solar Tour is bedoeld om de rest van de wereld te laten zien wat er al mogelijk is voor een duurzame toekomst op het gebied van energie en mobiliteit. Tijdens deze tour laat Solar Eindhoven zien wat er met de juiste mindset kan worden bereikt.

De tour gaat van Noord- naar Zuid-Europa, van Eindhoven naar Tarifa, vanaf 18 september. SHOW gaat deze afstand rijden onder begeleiding van een MisterGreen Model 3 konvooi. SHOW gebruikt alleen de energie van de zon en laadt op met het oppervlak van zonnepanelen.

SHOW

SHOW staat voor Self Sustaining House On Wheels. Een stacaravan waarin je reizend kunt wonen en werken op de energie van de zon. SHOW wekt energie op via haar zonnepanelen op het dak en gebruikt deze energie zowel voor het rijden als voor het wonen. SHOW wekt genoeg zonne-energie op om te rijden, te douchen, tv te kijken, je laptop op te laden én koffie te zetten. Je bent volledig zelfvoorzienend en onafhankelijk. Hierdoor ben je vrij om te gaan en staan waar je wil, zonder het milieu te schaden.

Onze Missie’s

Solar Eindhoven

Solar Team Eindhoven, een team van 22 enthousiaste en ambitieuze studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, streven naar een duurzame toekomst, waar het leven wordt aangedreven door de zon.

Door het creëren van innovatieve, energiezuinige zonne voertuigen inspireren we de huidige markt en samenleving om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen - zowel in mobiliteit als in energie.

MisterGreen

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is!

Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden.

Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Partnership

MisterGreen gaat het konvooi rondom SHOW sponsoren en zorgt ervoor dat er geen fossiele brandstof wordt uitgestoten! MisterGreen zorgt samen met Solar Eindhoven voor #endfossilfuel en levert drie keer een Tesla Model 3 om zonder uitstoot van Nederland naar Zuid-Spanje te rijden.

#ENDFOSSILFUEL

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.