Welke Tesla's zijn binnenkort te zien op de Nederlandse wegen? Je vindt het hier

Datum: 22-04-2020

Het aantal verschillende Tesla-modellen groeit gestaag. Op deze pagina zie je welke Tesla's binnenkort te zien zijn op de Nederlandse wegen. Van de Model Y, tot de Cybertruck of zelfs de Semi. Een heuse Tesla-Tijdlijn dus!

De Tesla modellen die binnenkort naar Nederland komen:

De nieuwe Tesla Roadster

De Roadster was de eerste Tesla die op de markt kwam, nu alweer ruim tien jaar geleden (2008). De productie van dit (op dat moment) dure model is in 2012 stopgezet omdat Tesla haar focus ging verleggen op betaalbare gezinsauto's.

De nieuwe Tesla Roadster in Nederland:

Er komt een nieuwe Roadster aan! Tesla gaat voor deze auto gebruik maken van de (goedkopere) technologie die ze de afgelopen jaren succesvol geïmplementeerd hebben in hun andere modellen. De verwachting is dat de productie in 2020 in de Verenigde Staten start. Wij denken dat de Roadster enkele maanden later al in Europa te vinden is. Reden: het is een auto in het hogere segment. Waar Tesla alle zeilen bij moet zetten om de Model Y te produceren voor de Amerikanen, zal dit voor de Roadster minder het geval zijn. Het resultaat: snellere export! Lees hier meer over de nieuwe Tesla Roadster of reserveer de Roadster via onderstaande button.

Tesla Semi

De Tesla Semi is de snelste, veiligste en meest duurzame truck ooit! Met een acceleratie (0-100 KM/u) van 20 seconden met een volle laadbak én een actieradius van 800 kilometer presteert deze volledig elektrische vrachtwagen uitstekend. Als klap op de vuurpijl is de Semi ook de meest veilige truck, omdat de vrachtwagen ook het geavanceerde Autopilot systeem van Tesla bevat.

Tesla Semi Nederland:

De productie van deze Tesla Truck is in de Verenigde Staten al eens uitgesteld. De verwachting is dat de productie in 2020 start, maar zoals jullie in de alinea's hierboven hebben gelezen heeft Tesla meerdere auto's die ze dat jaar willen lanceren. De vraag is: welk model krijgt voorrang? Ons gevoel is dat er meer vraag is naar de volledig elektrische truck dan naar de Roadster. Luistert Tesla naar de gebruiker, dan zal de Semi eerder in Nederland zijn dan de Roadster. Bekijkt Tesla dit vanuit productiecapaciteit, dan zal de Roadster eerder op de Nederlandse wegen te vinden zijn. Lees hier meer over de Tesla Semi of reserveer de elektrische Tesla Truck middels onderstaande button.

Tesla Cybertruck

De Cybertruck is niet zo maar pick-up, het is een volledig elektrische futoristische bak. Hoewel er aardig wat discussie ontstond over het driehoekige extrieur, is het duidelijk dat we hier te maken hebben met een uniek stukje design! Verder mag het duidelijk zijn dat de Tesla pickup voorzien is van alle top-tesla-technologie. Extra interessant feitje: de Tesla Cybertruck is niet zo heel veel duurder dan de kleinere Model 3 (vanaf prijs van $39.900).

Tesla Cybertruck in Nederland

De verwachting is dat de eerste Tesla truck in 2021 gaat rijden in de Verenigde Staten. Wij verwachten dat de eerste Cybertruck in Nederland een half jaar later (eind 2021 of begin 2022) rondrijdt. Lees hier meer over de Tesla Cybertruck of reserveer de Tesla Cyber pick-up middels onderstaande button.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery