De Tesla Model 3 ‘refresh’. Überturbine velgen, meer range, elektrische achterklep en meer.

De nieuwe Tesla Model 3 upgrade staat live in onze configurator. De upgrade van de elektrische autofabrikant van het meest populaire model bestaat uit beter bereik, betere prestaties, nieuwe velgen, elektrische achterklep, een middenconsole en nog meer.

Meer range en nog sneller

Als je nu in de configurator kijkt zie je dat de Standard Range Plus, Long Range en de Performance meer actieradius hebben dan voorheen. De Standard Range Plus gaat van 409 km (WLTP) range naar 430 km (WLTP) range. De Long Range had eerst 560 km (WLTP) range en nu 580 km (WLTP) range. Zelfs de Performance uitvoering, die eigenlijk niet geoptimaliseerd is voor de langste afstand, gaat erop vooruit. Die uitvoering heeft nu 37 km range meer en heeft een totaal van 576 km (WLTP) range. De Long Range is nu 0,2 seconden sneller van 0 naar 100 km/u en de Performance uitvoering is 0,1 seconden sneller en is nu binnen 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u.

Een Model 3 leasen?

Bekijk hier alle lease opties van de Tesla Model 3 en kies de uitvoering die voldoet aan al jouw wensen. Zo rij jij binnen no-time elektrisch!

Interieur en exterieur

De geupgrade Model 3 heeft nu een middenconsole (zie afbeelding) met de mogelijkheid om twee telefoons draadloos op te laden. De zilveren accenten zijn gewijzigd en de vingerafdruk gevoelige pianolak is verdwenen.

Qua velgen is er ook het een en ander gewijzigd. De Aerowheels en sportvelgen van de Standard Range en Long Range hebben een nieuw ontwerp gekregen. Bij de Performance uitvoering heb je nu de keuze voor de 20 inch Überturbine velgen. Elke nieuwe Model 3 heeft nu standaard Chrome Delete, zwarte accenten. De achterklep is nu ook eindelijk elektrisch bedienbaar, geen overbodige luxe voor een auto in deze prijsklasse.

Mis geen enkele blog

Meld je aan voor onze blog-feed en ontvang een seintje als we een nieuw blogartikel online plaatsen.

MisterGreen gebruikt jouw gegevens om je 1x per maand de meest recente blogs te sturen. Je kan op ieder moment uitschrijven.

Bijtelling berekenen

In de tabel kan je gemakkelijk de bijtelling per model en uitvoering berekenen. Je ziet in de kolommen de prijzen voor 2022 en 2023, zo kan je in één oogopslag zien wat je bespaart als je dit jaar nog een Tesla leaset met 16% bijtelling.

Model 3
Rear-Wheel Drive
Bijtelling ex. btw
20232024
Belastingschijf 37%€ 232€ 232
Belastingschijf 49,5%€ 311€ 311