Groen gemak: groen was nog nooit zo eenvoudig met de bunq (Mister)Green Card!

We zien in de nieuwe economie veel disruptors die vooral schaalbaar digitaal werken, maar ook een sterke missie en visie hebben. Passie voor technologie en een groen hart hebben wij in ieder geval als gemeenschappelijke factor. Hier lees je waarom.

Wat hebben partners bunq en MisterGreen gemeen?

bunq staat voor vooruitgang, vrijheid en transparantie. Ze hebben mobiel bankieren gerevolutioneerd en zijn de enige bank waar je zelf bepaalt wat er met je geld gebeurt. Hun grotere doel is de “Bank of The Free” te bouwen. Iedere gebruiker of bunq-fan kan eigen ideeën inbrengen en ieder kwartaal voeren ze de beste ideeën ook daadwerkelijk uit!

Vooruitgang, vrijheid en transparantie: kernwaarden die bij MisterGreen ook hoog in het vaandel staan! Zo maken wij elektrisch leasen toegankelijk en transparant middels onze online configurator. Bij MisterGreen heb je binnen 5 minuten een Model 3 samengesteld én besteld. Bruggetje weer naar bunq: in enkele minuten heb je jouw zakelijke rekening geopend.

bunq geeft ongeveer 4 keer per jaar een eigen keynote speech (bunq-update) op verscheidene locaties. MisterGreen was bij de Q1 2020-editie in het DeLaMar theater: een gevulde zaal van meer dan 900 heuse bunq fans. Hier werden binnen een uur meerdere innovatieve updates gepresenteerd voor particuliere en zakelijke klanten. Zo kan je als ondernemer gemakkelijk je administratie en bankzaken automatiseren via Zapier (bijvoorbeeld te integreren met Exact).

Groen was nog nooit zo eenvoudig; de bunq (Mister)Green Card!

Eind vorig jaar heeft bunq de Green Card gelanceerd en dat vinden wij als groene organisatie natuurlijk ontzettend gaaf. De Green Card werkt heel gemakkelijk: voor elke €100 die je uitgeeft met je Green Card, plant bunq een boom. Boodschappen gedaan? Dat is een boom. Treinkaartje gekocht? Nog een paar bomen. Vakantie geboekt? Gefeliciteerd, je bent een bos begonnen! MisterGreen nodigt haar klanten uit om, naast elektrisch te rijden, nóg meer impact te maken door ook op een duurzame en transparante manier te bankieren.

Hoe? Door jouw bunq Green Card te bestellen en te gebruiken!

De ZZP’er of werknemer anno nu wil gemak en daarbij bijdragen aan een groenere wereld. MisterGreen en bunq maken dit samen mogelijk!

Over MisterGreen

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is! Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel. Maar dat wisten jullie natuurlijk allang!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery