ChargeMedia

Duurzaam adverteren op A-locaties

ChargeMedia is een zusteronderneming van MisterGreen Electric Lease. ChargeMedia is opgericht met de volgende visie voor ogen: door de bouw van goedkope snelladers langs de Nederlandse snelweg wil MisterGreen elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. MisterGreen beschikt in Nederland over de exclusieve concessie tot 2027 om een netwerk van laadstations aan de autowegen te exploiteren. Dit betekent dat MisterGreen op twintig locaties in Nederland het alleenrecht heeft tot exploitatie!

Adopteer een snellaadstation

Direct adverteren op een snellaadstation? Klik hier. Eerst wat meer lezen? Werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? ChargeMedia maakt het mogelijk door één van onze snellaadstations te ‘adopteren’. Jouw geadopteerde snellaadstation wordt compleet in de huisstijl van jouw bedrijf ontworpen en is dé manier om dag en nacht geassocieerd te worden met het positieve imago van elektrisch rijden!

A-locaties

Onze snellaadstations liggen op A-locaties langs snelwegen in de Randstad. Het gehele laadstation staat tot de beschikking van uw merk. Dat betekent dat u beschikt over een acht meter hoge prijszuil die zich uitstekend leent voor uitingen van uw merk. Ook het laadstation zelf, dat dertien meter lang is, biedt meer dan genoeg ruimte om uw huisstijl te tonen aan duizenden automobilisten per dag. Dit is anno 2017 dé manier om uw merk positief in de spotlights te zetten.

"Geef de naamsbekendheid van je bedrijf een boost én draag bij aan de verduurzaming van Nederland!"

Het succes van een bedrijf bestaat bij de gratie van haar klanten. Gratis stroom aanbieden aan elektrische rijders levert dan ook meer op dan alleen zichtbaarheid. Het geeft het (groene) imago van je bedrijf een enorme boost. Adopteer een snellaadstation van ChargeMedia en laat je merk Nederlanders op duurzame energie rijden.