Onze snellaadstations bevinden zich allemaal op A-locaties aan snelwegen in de Randstad. Dit zijn de perfecte locaties om reclame te maken voor jouw bedrijf. Via ChargeMedia is het nu mogelijk om één van deze vijftien snellaadstation te ‘adopteren’. Op deze manier kan je jouw bedrijf in de spotlights te zetten en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Een win-win situatie!

Een snellaadstation is maar liefst dertien meter lang en kan volledig in jouw huisstijl opgeleverd worden. De locaties beschikken tevens over een acht meter hoge prijszuil, deze zuil leent zich uitstekend om jouw merk onder de aandacht van duizenden forensen per dag te brengen. Deze zuil is goed vanaf de snelweg zichtbaar, dus zelfs wanneer mensen niet elektrisch rijden komen zij in aanraking met jouw merk.

Vergroot je naamsbekendheid

Je wilt met jouw bedrijf toch ook duurzaamheid uitstralen? Door reclame te maken via één van onze snellaadstations krijgt niet alleen de naamsbekendheid van jouw bedrijf een enorme boost, maar wordt ook het bedrijf dag en nacht geassocieerd met het positieve imago dat elektrisch rijden heeft.

Is jouw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.