Eerste 7 Tesla Destination Chargers in Nederland

Tesla heeft op maar liefst 7 locaties in ons land Destination Chargers gerealiseerd, op praktische plekken, zodat Model S eigenaren gratis bij kunnen laden. Eerder waren er uitsluitend in Amerika en Azie Destination Chargers te vinden, maar nu is Europa ook goed voorzien. Op de Nederlandse locaties zijn maximaal twee laadpunten te vinden die maximaal 22kW kunnen bieden. Eerder al waren er op 7 locaties in Nederland Tesla SuperChargers te vinden, welke een vermogen tussen de 90 en 125 kW bieden.

Laadnetwerk uitbreiden

Elon Musk maakte eerder al bekend, tijdens de presentatie van de Tesla Model 3, dat er plannen op tafel liggen om het laadnetwerk snel uit te breiden. Inmiddels zijn er al meer dan 400.000 Tesla’s van dit model gereserveerd en dit betekent natuurlijk dat Elon Musk toch wel heel veel vaart mag gaan zetten achter het realiseren van extra oplaadpunten.

Opladen bij MisterGreen

Naast dat Tesla hard aan het uitbreiden is, doen wij dit ook, bijvoorbeeld met MisterGreen The Fast Charging Network! In Nederland heeft MisterGreen nu 7 eigen snellaadstations. Deze zijn te herkennen aan ons groene logo en bevinden zich langs drukke snelwegen in de randstad. Hier vindt u een overzichtelijke kaart met oplaadlocaties. MisterGreen geeft u via ChargeMedia ook de mogelijkheid om deze als bedrijf te adopteren. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op! “Wij geven bedrijven via ChargeMedia een unieke kans om hun groene kant te laten zien” Mark Schreurs

Locaties van Destination Chargers

Op onderstaande locaties kunt u de Destination Chargers van Tesla in Nederland vinden:

  • Kurhaus, Scheveningen
  • Movenpick Hotel, Den Haag-Voorburg
  • The Manhattan Hotel, Rotterdam
  • Hotel Greenside, De Koog
  • Hof van Saksen, Nooitgedacht
  • Park Hotel, Amsterdam
  • Badhotel, Domburg