Voordelen Full Operational Lease

  • Een vast bedrag per maand
  • Reparaties, onderhoud en banden inbegrepen
  • Incl. verzekering, belasting en rente
  • Auto staat niet op de bedrijfsbalans

Bij MisterGreen lease je voordelig een Tesla met full operational lease vanaf € 599 per maand.

Bij MisterGreen lease je voordelig een Tesla met full operational lease, maar wat betekent ‘full operational lease’ eigenlijk en hoe werkt het? Je least, uh leest, het op deze pagina.

De term ‘full’ zegt het al, alle bijkomende operationele kosten, behalve laadkosten, zijn inbegrepen in de prijs per maand die vooraf afgesproken is. Het is een vorm van zakelijk leasen waarbij het bedrijf een contract aangaat met ons. Full operational lease is de meest transparante en zorgeloze manier van leasen. Je hebt dus geen omkijken meer naar financiële en administratieve zaken, het enige wat je nog zelf hoeft te doen is rijden en laden; wel zo makkelijk.

  • All-in prijs per maand
  • Zorgeloos de weg op
  • Je hoeft alleen nog te laden
  • Je redt de wereld door elektrisch te rijden!

Bijtelling berekenen

In de tabel kan je gemakkelijk de bijtelling per model en uitvoering berekenen. Je ziet in de kolommen de prijzen voor 2021 en 2022, zo kan je in één oogopslag zien wat je bespaart als je dit jaar nog een Tesla leaset met 12% bijtelling.

Model 3
Standard Range Plus RWD
Bijtelling ex. btw
20212022
Belastingschijf 37%€209€268
Belastingschijf 49,5%€279€358

Als je in 2021 een auto leaset levert dit je een besparing van €59 op in belastingschijf 1 en een besparing van €78 in belastingschijf 2.

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.