Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

Ontdek waarom full operational lease ideaal is

Full operational lease is een van de meest gekozen leasevormen, waarbij ingespeeld wordt op de wereldwijde ontwikkeling die gaande is waarbij een verschuiving van bezit naar gebruik zichtbaar is. Dit betekent dat bij full operational lease de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor het onderhoud, afschrijvingen, verzekeringen en reparaties. Je hebt dus geen omkijken meer naar al deze financiële en administratieve zaken, het enige wat je nog zelf hoeft te doen is rijden; wel zo makkelijk.

De voordelen

Wij krijgen regelmatig vragen over de voordelen van full operational Tesla lease. Elektrisch rijden is voordelig omdat de brandstofkosten vrijwel nihil zijn en de prijs per kilometer daardoor erg laag is. Daarnaast kun je zoveel rijden als je wilt zonder dat je je druk hoeft te maken over het milieu. Wanneer je elektrisch rijdt met een full operational leasecontract, dan ben je voordelig af. Bij full operational lease betaal je gedurende een vooraf vastgestelde periode een vast bedrag per maand, ook hoef je je geen zorgen te maken over de restwaarde van de auto en hoe dit de balans van je bedrijf beïnvloed. Door te kiezen voor full operational lease kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Full operational lease is populair onder Tesla rijders

89 procent van alle leasecontracten die in Nederland worden afgesloten zijn operational lease. Dit zijn in totaal 575.278 personenauto’s met een full operational leasecontract. Sinds 2016 zijn het aantal full operational leasecontracten met maar liefst 78 procent toegenomen. Ook auto's van het merk Tesla zijn populair in full operational leasecontracten.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery