Gekeken naar het grote aantal reserveringen, kan worden geconcludeerd dat de Tesla Model 3 een enorme hit is. Naast de vele positieve reacties, zijn er echter ook negatieve reacties. Zo blijken de 18'' Aero velgen een gevoelig onderwerp. Voor mensen die ze niet mooi vinden, is het mogelijk de velgen eraf te halen. Er is echter een nieuwe trend gaande!

Gekleurde velgen

Als je geen fan van de Aero wieldoppen bent, dan kun je deze er gemakkelijk afhalen. Achter de wieldoppen zit namelijk een donkergrijze spaakvelg. Nu is er een andere methode ontdekt om de wieldoppen wellicht aantrekkelijker te maken. De wieldoppen kunnen namelijk gekleurd worden!

Er zijn twee Model 3's gezien waarbij de wieldoppen gekleurd zijn in dezelfde kleur als de auto. Tot nu toe zijn een rode en een blauwe Model 3 gespot met matchende wieldoppen. Zal dit het begin van een nieuwe trend zijn?

Bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Stel nu direct jouw configuratie samen en maak de bestelling compleet.

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over Tesla, MisterGreen of andere interessante onderwerpen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter.