MisterGreen werkt samen met JAMES Autoservice

MisterGreen streeft ernaar om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met JAMES Autoservice Cartechnics in IJsselstein.

JAMES Autoservice de huisarts, Tesla de specialist:

Vergelijk het met een bezoekje aan de huisarts: je hoeft niet direct naar de specialist Tesla; huisarts JAMES Autoservice kan in veel gevallen al helpen en zorgt anders netjes voor de doorverwijzing naar Tesla. Op deze manier bieden wij jou als klant een betere (en vooral snellere) service aan.

Waarom JAMES Autoservice?

Onze collega Johan van Operations heeft veel gesprekken gevoerd met verschillende partijen en JAMES Autoservice was de enige die op alle punten een 10 scoorde! Je kunt bij JAMES terecht voor slijtage, optische schade en onderhoud. Ook leuk; we beginnen met een pilot in IJsselstein, maar JAMES Autoservice heeft meerdere vestigingen. JAMES Autoservice is een keten van universele garagebedrijven in heel Nederland en onderhoudt alle merken en typen auto’s. Bevalt de samenwerking, dan zijn de extra locaties van JAMES zo aangeschreven.

Ook ben je qua service aan het juiste adres bij JAMES Autoservice. Zo is het mogelijk om een auto te lenen en om de auto thuis op te laten halen.

Waarvoor kan je bij JAMES Autoservice terecht?

Je kan bij JAMES Autoservice terecht voor klein onderhoud. Denk hierbij aan slijtages aan banden, ruitenwissers of remblokken en optische schades zoals lakbeschadigingen.

Kennis van elektrisch rijden

Alle JAMES-vestigingen zijn ook een ‘Moobi Center’. Dit is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. Moobi geeft alle Nederlandse JAMES Autoservice vestigingen in hoog tempo toegang tot trainingen en certificeringen met betrekking tot elektrisch vervoer. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met een onderhouds- en reparatiebedrijf dat weet hoe elektrische auto’s werken.

Contact opnemen

Woon jij in de regio van IJsselstein en heb je te maken met een schade of is klein onderhoud noodzakelijk? Neem dan contact op.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Laatste nieuwsberichten