MisterGreen ReDrive Juni Vakantiedeal!


Een Tesla is namelijk de perfecte road-trip auto en dankzij de lage tarieven bij Tesla Superchargers is op vakantie gaan met je Tesla zelfs goedkoper dan vliegen en je hoeft dan ook geen auto meer te huren. Pak deze kans en rijdt voordelig naar je vakantiebestemming en bespaar tot wel € 4.000 op je leasecontract!

Model S Standard Range AWD

⚡️ NU: Vanaf €611 (ex. btw),- per maand*

⚡️ Gratis 5.000 extra kilometer per jaar (voor je vakantie)**

⚡️ Gratis Premium Connectivity***

⚡️ Gratis thuisbezorging in Nederland

Model 3 Standard Range RWD

⚡️ NU: Vanaf €379 (ex. btw),- per maand*

⚡️ Gratis 5.000 extra kilometer per jaar (voor je vakantie)**

⚡️ Gratis Premium Connectivity***

⚡️ Gratis thuisbezorging in Nederland

Model X Standard Range AWD

⚡️ NU: Vanaf €742 (ex. btw),- per maand*

⚡️ Gratis 5.000 extra kilometer per jaar (voor je vakantie)**

⚡️ Gratis Premium Connectivity***

⚡️ Gratis thuisbezorging in Nederland

Model Y Long Range AWD

⚡️ NU: Vanaf €586 (ex. btw),- per maand*

⚡️ Gratis 5.000 extra kilometer per jaar (voor je vakantie)**

⚡️ Gratis Premium Connectivity***

⚡️ Gratis thuisbezorging in Nederland

Disclaimers:

* Vanafprijs gebaseerd op contract van 36 maanden en 5.000 km per jaar
** De gratis 5.000 extra kilometers worden tijdens het afronden van het contract kosteloos toegevoegd aan het contractkilometrage
*** Premium Connectivity is de eerste 12 maanden gratis, daarna wordt er maandelijks geld in rekening gebracht voor de Premium Connectivity

Meer over MisterGreen's ReDrive


Model 3 2019 review video

Wist je dat je een Model 3 uit 2019 qua prestatie vaak niet onderdoet voor een nieuwere variant? Op veel vlakken overtreft hij zelfs de Highland uit 2023! Daarmee is de Model 3 uit 2019 een zeer interessante optie om te leasen. Onze Tesla Expert Kees zet in deze video alle verschillen op een rij tussen beide modellen. Zo helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Bekijk de video en bepaal welke variant voldoet aan jouw eisen.

Een Tesla lease je bij MisterGreen!

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Tesla expert

Omdat Tesla op dit moment nog steeds de beste EV is, focussen wij ons op dit merk. Van de populaire Tesla Model 3, tot de Model X, Model S en de Model Y. Maar natuurlijk hebben wij ook onze ReDrive Tesla occasions

Geinteresseerd?

Laat je gegevens achter en onze Tesla experts nemen contact met u op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vier redenen om een EV te leasen bij MisterGreen

Wat is MisterGreen ReDrive?

MisterGreen ReDrive auto's zijn auto's die al enige ervaring hebben. Door ze aan te bieden als ReDrive auto's worden deze auto's nog een keer in de lease gezet, waardoor dit automatisch de meest duurzame leaseoplossing is. Want waarom zouden we een auto die technisch in topconditie is wegdoen?

Onze vloot bestaat 100% uit Tesla’s en wij weten exact wat u hiervan kunt verwachten. Mede dankzij de lange levensduur en software updates blijven Tesla's interessant om in te rijden. Tesla's staan bekend om hun geavanceerde elektrisch vermogen en efficiëntie, wat resulteert in indrukwekkende prestaties en een aanzienlijk bereik. Bovendien biedt Tesla regelmatig software updates aan, waardoor er toegang is tot nieuwe functies en verbeteringen.

Daarom introduceren we MisterGreen ReDrive. Met ReDrive is het rijden van een Tesla binnen handbereik. U rijdt een Tesla met al enige rijervaring voor een gereduceerd tarief.

Zo rijden we samen nog sneller naar een fossielvrije toekomst. #endfossilfuel

Onze beloftes:

SNEL LEVERBAAR

Onze ReDrive Tesla's zijn snel leverbaar vanuit het MisterGreen Occasion Center in Weesp.

TECHNISCH IN TOPCONDITIE

Alle ReDrive modellen zijn uitgebreid getest en gecontroleerd op de technische conditie. Hiermee garanderen we dat je veilig de weg op kunt.

VOOR EEN MOOIE PRIJS

Je levert niks in op kwaliteit, maar omdat de ReDrive Tesla's al eerder een dienst hebben bewezen, kunnen we ze voor een mooie prijs aanbieden.

Veelgestelde vragen over MisterGreen ReDrive Tesla Occasions:

Wat is onderdeel van het Leasepakket?


Als je met een Tesla van MisterGreen ReDrive rijdt, ben je verzekerd van mobiliteit voor een vast bedrag per maand. Zo ben je met jouw Tesla All Risk verzekerd met een eigen risico voor schuld schade, hoef je je geen zorgen te maken over de afhandeling van reparaties & onderhoud en wanneer je pech hebt onderweg is een telefoontje naar de ANWB genoeg om jou weer op weg te helpen. Vervangend vervoer (vanaf 24 uur) is inbegrepen, je krijgt een Tesla uit onze MisterGreen ReDrive vloot om de tijd van reparaties/onderhoud mee te overbruggen. Alleen de eerste 24 uur zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de voorwaarden van ReDrive?

Voor onderhoud en reparaties breng je de auto naar ons Delivery & Occasion Center, daar wordt bepaald waar en wat er aan jouw Tesla hersteld moet worden. Je kunt vanaf hier direct een vervangende Tesla meekrijgen. De eerste dag komt voor eigen rekening á € 70-75 per 24 uur.

Is het mogelijk de auto eerst te bekijken en een proefrit te maken?

Natuurlijk kun je onze ReDrive Tesla’s bekijken en proefrijden! In ons vernieuwde Delivery & Occasion Center in Weesp ben je van harte welkom voor een kopje koffie en een gesprek met een van onze Tesla specialisten.

Wat is de levertijd en waar is dit van afhankelijk?

MisterGreen staat bekend als de snelste leasemaatschappij van Nederland. Over het algemeen kun je nadat het lease contract getekend is en de kredietcheck positief is binnen twee weken al met jouw Tesla rijden. Staat de Tesla al klaar in ons Delivery & Occasion Center dan kun je soms dezelfde dag al rijden. Het kan voorkomen dat we een auto aanbieden die momenteel nog onder contract rijdt, in dit geval is de levertijd afhankelijk van de datum waarop de auto wordt ingeleverd, de technische staat van de auto en de tijd die het ons kost om de auto klaar voor gebruik te maken.

Waar kan ik informatie vinden over de staat van de auto? (km-stand, schades, banden, etc.)


Dat is dus niet nodig! Elke Tesla kan met gemak 500.000 of zelfs meer kilometers rijden. De batterij wordt altijd gecheckt door onze experts en op het rapport zie je de nominale batterijcapaciteit en de bruikbare batterijcapaciteit in kWh, het bereik in kilometers bij een volledig opgeladen batterij en de kWh buffer vanaf 0% (zeg maar het bereik wanneer je tank bijna leeg is).

De drie overzichtelijke categorieën (Zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt) van MisterGreen ReDrive maken het voor jou extra makkelijk om te beoordelen wat ongeveer de conditie is waar de Tesla in zal verkeren, uiteraard is op het innamerapport terug te zien waar en wat voor schades er op de Tesla zitten.

Kan ik als particulier gebruik maken van dit aanbod?

Absoluut! Onze ReDrive Tesla's zijn beschikbaar voor Private lease. Voor Private lease wordt de prijs inclusief BTW gehanteerd.

Kan ik als zakelijke rijder gebruik maken van dit aanbod?

Ja zeker! Ons product is speciaal bedacht voor de zakelijke klant omdat wij hier al jarenlange ervaring mee hebben.

Wat is de bijtelling van een ReDrive auto?

Zolang je de auto enkel zakelijk rijdt, de ritten registreert en maximaal 500 km privé rijdt hoef je geen bijtelling te betalen.

Wil je toch privé in de auto rijden? Dan ga je bijtelling betalen.

De bijtelling is afhankelijk van de datum waarop de Tesla voor het eerst tenaamgesteld is. Vanaf dat moment geniet je 60 maanden van de bijtellingsregeling die gold ten tijde van de eerste tenaamstelling. Check voor de hoogte van de bijtelling dus goed wanneer de auto is tenaamgesteld. Valt de auto in het verlaagde bijtellingspercentage (4%)? Dat percentage is geldig voor een periode van 60 maanden. Deze periode gaat in op de 1e dag van de maand die volgt op de maand van eerste toelating. Is die datum bijvoorbeeld 17 september, dan start de 60 maandperiode dus op 1 oktober.

Direct na afloop van de periode van 60 maanden wordt het percentage opnieuw vastgesteld aan de hand van de regels die vanaf 1 januari dat jaar gelden. Zo goed als alle Tesla’s in het MisterGreen ReDrive aanbod zijn 54 maanden of ouder. Sommigen zullen nog even in de lage bijtelling van 4% over de hele fiscale waarden te rijden zijn en daarna valt de auto in de bijtellingscategorie die dat jaar geldig is. Deze bedraagt momenteel (2023) 16% over de eerste € 30.000 van de fiscale waarde en 22% over alles daarboven.

Kan ik gebruik maken van subsidies wanneer ik een ReDrive auto lease?

Nee, momenteel is er geen subsidie in Nederland waar je met een MisterGreen ReDrive Tesla rijdt. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is geldig wanneer je een gebruikte auto private leaset waarvan de oorspronkelijke nieuwprijs tussen de € 12.000 en € 45.000 lag. Een Tesla Model S en X vallen, met oorspronkelijke nieuwprijzen vanaf zo’n € 100.000, niet in deze regeling.

Wat is MisterGreen ReDrive?

We willen het zo eenvoudig mogelijk houden. Jij kiest het model, de conditie en uitvoering (batterij type). Vervolgens neemt een van onze Sales advisors contact met jou op over de verdere details en mogelijkheden. En voor je het weet staat jouw ReDrive Tesla bij je op de stoep!

Hoe wordt een auto geclassificeerd als een bepaalde conditie?


Of een MisterGreen ReDrive auto het label "zo goed als nieuw", "licht gebruikt" of "zichtbaar gebruikt" heeft hangt af van het type schade(s) aan de carrosserie. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen acceptabele en niet-acceptabele schades. Alle drie de soorten ReDrive auto's zijn dus technisch in top conditie.

Een zo goed als nieuwe Tesla heeft alleen acceptabele schades, en de velgen zijn hersteld. Een licht gebruikte Tesla heeft acceptabele schades en minimale niet-acceptabele schades. Een zichtbaar gebruikte Tesla heeft acceptabele en niet-acceptabele schades. Let op: in alle gevallen wordt de veiligheid in acht genomen, en zullen acceptabele en niet-acceptabele schades nooit de veiligheid van de berijder en inzittende in gevaar brengen. Ook werken de (parkeer)sensoren rondom de Tesla op elke soort ReDrive auto.

In ons innamebeleid zijn voorbeelden te zien van acceptabele en niet-acceptabele schades.

Wanneer is een auto zo Goed als Nieuw?

Een zo goed als nieuwe Tesla van MisterGreen ReDrive verkeert optisch in zeer goede staat. Dit betekent dat je voor een scherp bedrag in een Tesla rijdt die geen tot minimale gebruikssporen heeft, zowel het exterieur als het interieur verkeert nagenoeg in nieuwstaat. Zo lijkt het alsof je in een bijna nieuwe auto rijdt. Op technisch vlak (batterijconditie, touchscreen, internetverbinding) is elke MisterGreen ReDrive auto in topconditie. Mocht er onverhoopt toch een probleem met jouw auto zijn dan krijg je van ons een vervangende auto, zo garanderen wij dat je mobiel blijft en in een Tesla rijdt.

Wanneer is een auto Lichtgebruikt?

Een licht gebruikte Tesla van MisterGreen ReDrive verkeert optisch in goede staat. Dit betekent dat je voor een scherp bedrag in een Tesla rijdt die minimale tot kleine gebruikssporen vertoont. Zo zullen er kleine krassen en deuken in de carrosserie zitten en soms wat krassen op de velgen die niet hersteld worden voor jouw leasetermijn. De auto ziet er nog steeds erg goed uit, maar doordat we schades niet herstellen kunnen we deze premium Tesla aanbieden voor een mooie prijs. Deze schades hebben vanzelfsprekend geen invloed op de technische staat.

Wanneer is een auto Zichtbaargebruikt?

Een zichtbaar gebruikte Tesla van MisterGreen ReDrive zal meerdere krassen en deuken bevatten. Een auto is en blijft een gebruiksvoorwerp en veel mensen vinden het niet erg om in een auto te rijden waarvan te zien is dat deze is gebruikt. Al helemaal niet als je voor een laag, vast bedrag per maand in een Tesla kunt rijden waarbij operationele kosten gedekt worden. Zo heb je zekerheid en een lage prijs.