MisterGreen behaalt tweede plaats in Crowdfunding Top 40

MisterGreen geeft elke maand een obligatielening uit via het platform van duurzaaminvesteren.nl. Deze is gedekt door de maandelijks leasetermijnen en de restwaarde van de voertuigen, die in de meeste gevallen gegarandeerd wordt door de leverancier. De laatste ronde, alweer de zevende in de reeks, was wederom een succes. En dit is niet onopgemerkt gebleven. MisterGreen heeft namelijk de tweede plaats behaald in de Crowdfunding Top 40 van De Breed & Partners.

Doel van de crowdfunding

Door middel van crowdfunding maakt MisterGreen het mogelijk om haar volledig elektrische wagenpark verder uit te breiden. De vraag naar elektrische auto’s neemt namelijk alleen maar toe. De crowdfundingcampagne biedt tevens een kans aan investeerders om de duurzame missie van MisterGreen te steunen.

De missie van MisterGreen

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. Om dit te bereiken zijn we in 2008 gestart met onze missie: de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen, door goede en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto’s aan te bieden. We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Met ons nieuwe platform MisterGreen Direct kan je bijvoorbeeld binnen vijf minuten op je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen.

Je kan je nu aanmelden voor de achtste crowdfundingcampagne van MisterGreen via deze link.

LET OP!: de achtste ronde is inmiddels gesloten. Bekijk hier het overzicht om te zien welke rondes er binnenkort van start gaan of nu open zijn.