MisterGreen Buyers Guide

Welk model en batterij past het best bij mij?

Voor veel mensen kan het leasen van een elektrische auto nog best spannend zijn. De elektrische auto is relatief nieuw in het straatbeeld en er bestaan nog veel misvattingen over. Om die reden heeft MisterGreen een Buyers Guide opgesteld. Scroll verder naar beneden om de Buyers Guide in te vullen. De belangrijkste vragen met betrekking tot de batterij en daarbij horende actieradius en het type model dat het best geschikt is voor jou kunnen hiermee beantwoord worden. Momenteel is de Buyers Guide alleen nog beschikbaar voor de elektrische auto’s van Tesla.

Heb je een model en batterij op het oog dat goed bij je past? Klik dan op het model dat jouw voorkeur heeft om de online configuratie te doen of een offerte aan te vragen. Je kan daarna de batterij grootte die jouw voorkeur heeft doorgeven aan de expert.

Online configuratie:

Heb je eerst nog wat vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Tesla batterij en actieradius

Momenteel zijn de batterijen die Tesla gebruikt voor haar elektrische auto’s de beste in de markt. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat Tesla de hoogste actieradius uit een batterij weet te halen. Daarnaast zijn de batterijen van Tesla geschikt om snel op te laden (3-fase laden). Dit betekent dat wanneer je Tesla leeg of bijna leeg is je na zo’n 15-20 minuten laden bij een snellader of Tesla Supercharger weer op pad kan.

Tesla modellen

Tesla is hard op weg om verschillende uitvoeringen en modellen op de markt te zetten die voor iedereen en iedere situatie geschikt zijn. Momenteel heeft Tesla de volgende modellen op de markt of zijn ze van plan om op de markt te zetten:

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery