MisterGreen pakt Brons bij FD Gazellen Awards 2017

In oktober kregen wij te horen dat MisterGreen net als in 2016 was genomineerd als FD Gazelle. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking gisteren mochten wij de Bronzen Gazelle in de categorie Middelgroot in ontvangst nemen. Een teamprestatie waar we ontzettend trots op zijn!

Elektrisch rijden is de toekomst

Oprichters Mark en Florian geloven er heilig in dat elektrisch rijden de toekomst is, mede daarom hebben zij in 2008 het bedrijf MisterGreen opgericht. MisterGreen wil de transitie naar duurzame mobiliteit in Nederland versnellen. Het zakelijk leasen van elektrische auto's past hier uitstekend bij. Vol positieve energie werkt het team aan de missie van het bedrijf en dat uit zich nu in deze prijs. Daarnaast is deze prijs een bevestiging van de stijgende populariteit van elektrisch rijden.

MisterGreen: Innovatief, Betrokken en Positief.

Erkenning

''10 jaar na onze oprichting is dit echt een kroon op ons werk. Deze prijs is te danken aan koers houden en doorzetten tot je er bij neervalt'', aldus MisterGreen-oprichter Mark Schreurs.

Overweeg je om elektrisch te gaan rijden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en krijg advies van een van onze EV-specialisten!

>>Offerte aanvragen<<

Op de hoogte blijven?

Wil je het laatste nieuws over MisterGreen of andere interessante artikelen in je mailbox ontvangen? Laat dan hier je emailadres achter.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery