Start je eigen deelauto platform met jouw Tesla

Nodig jouw buren, familie, vrienden of collega's uit om te rijden in jouw Tesla. Gewoon vanaf je grindpad, voor je huis óf vanaf kantoor. Verdien zó je leasebedrag terug. Wij bieden deze oplossing ook voor vastgoed eigenaren welke een deelauto beschikbaar wil stellen aan haar bewoners of huurders.

Meld je aan met jouw eigen Tesla zodat jouw buren, familie, vrienden of collega's zonder sleutel (maar met onze app) gebruik kunnen maken van jouw Tesla. Je bepaalt zelf wie je toelaat tot jouw Tesla en ook de prijs. Ons platform regelt de betalingen voor het gebruik van jouw auto. Uiteraard is jouw Tesla gewoon verzekerd. "Je verdient al snel € 75 per ritje. Je buurman blij, jij blij!"

Voordelen MisterGreen Mobility Solutions

Je verdient geld met het verhuren van jouw eigen Tesla aan buren, familie, vrienden en collega's. Je bepaalt uiteraard zelf de prijs.

Verhoog de bezettingsgraad van jouw Tesla waardoor jij jouw investering terugverdient en anderen met jouw Tesla helpt met een goed alternatief voor het openbaar vervoer.

Door het verhuren van jouw elektrische Tesla aan buren, familie, vrienden en collega's verlaag jij CO2-uitstoot van het gehele Nederlandse wagenpark.

Hoeveel kan ik verdienen?

Jij betaalt MisterGreen een vast bedrag van € 20 per maand voor het gebruik van ons deelplatform, bovenop jouw vaste maandelijkse leasebedrag. Verder betaalt u ons voor de extra gereden kilometers binnen de afspraken van jouw leasecontract. Rijdt de auto dan meer kilometers dan het contractueel overeengekomen aantal kilometers dan betaal je ons het meerkilometer tarief welke je terugvindt op jouw leasecontract.


*Stel je hebt een meerkilometer tarief van € 0,15 per kilometer en je vraagt € 0,35 per kilometer om de auto te verhuren. Zo verdien je dus € 0,20 voor elke kilometer dat jij jouw Tesla deelt. Indien het aantal gereden kilometers substantieel hoger (>20%) is dan contractueel overeengekomen dan passen wij het contract terugwerkend aan. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij jouw eigen Tesla gaan delen?

Laat dan je gegevens achter in het formulier en we nemen alle mogelijkheden telefonisch met je door. Of druk op de knop 'Bel ons' en je hebt gelijk een van onze medewerkers aan de lijn.

Het laatste Tesla nieuws