Porsche Taycan of Tesla?

Wereldpremière porsche taycan:

Op 4 september is de Porsche Taycan gereleased, waarmee dus ook Porsche zich vanaf nu richt op elektrisch rijden. Een teken dat elektrisch rijden terrein wint.

Maar de belangrijkste vraag: komt de Taycan in de buurt bij een Tesla?

Het antwoord is: ja, hij komt in de buurt. Marques Brownlee, vloggende Tech Geek bekend onder de naam “MKBHD”, deed een onafhankelijke analyse. In zijn analyse vergeleek hij de Taycan met de Tesla Model S op de volgende punten: prijs, actieradius, optrekken (0 - 60 mijl per uur) en de autopilot.

Tesla Model S Perf vs Porsche Taycan Turbo S
$105,990 $185,000
345mile range 280mile range
0-60 in 2.4s 0-60 in 2.6s
163mph 161mph
Autopilot

pic.twitter.com/YCrWaGtlac
— Marques Brownlee (@MKBHD) September 4, 2019

Conclusie: eindelijk is er een alternatief dat in de buurt komt bij Tesla. Toch is MKBHD van mening dat de Tesla wint. Dit komt vooral door de betere actieradius en het feit dat Tesla een goed werkende autopilot heeft, terwijl de Taycan dit niet heeft.

Wat vindt MisterGreen hiervan?

MisterGreen is het hiermee eens. Daarom hebben wij besloten om ons de komende tijd volledig te focussen op het aanbieden van Tesla leasecontracten.

Tip: bestel jouw nieuwe Tesla Model 3 nog tot vrijdag 4 oktober om te profiteren van het gunstige bijtellingspercentage van 4%. Tesla garandeert levering dit jaar namelijk alleen als zij onze aanvraag voor maandag 7 oktober binnen heeft. Bestel jouw Tesla Model 3 direct via onze online configurator.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery