Tesla breidt Superchargernetwerk verder uit

Vijf jaar geleden werd in Noorwegen Tesla’s eerste Supercharger geopend. Inmiddels is het netwerk in Europa uitgegroeid tot meer dan 400 locaties met meer dan 3.200 Superchargers. Tesla is voorlopig nog niet van plan te stoppen met deze uitbreiding, zeker met de Tesla Model 3 op komst. Lees verder.

21.000 keer ‘gratis’ rond de wereld

Uit cijfers van Tesla blijkt dat bestuurders van een Tesla veel kilometers afleggen. Zo’n 850 miljoen elektrische kilometers is in heel Europa gefaciliteerd door Supercharging (dus zonder thuis of op werk opladen meegerekend!). Dit komt overeen met 1.100 trips naar de maan en terug, 15 reizen naar Mars, of 21.000 keer rond de wereld! Vooralsnog is voor Tesla Model S en X bezitters het gebruik van de Tesla Supercharger tot 400 kWh per jaar gratis. Daar kan je zo’n 1.600 kilometer mee rijden. Daarna wordt een kleine toeslag berekend.

TIP: wil jij een Tesla Model S of X waarmee je gratis onbeperkt gebruik kan maken van de Tesla Supercharger gedurende de gehele looptijd van je leasecontract? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij MisterGreen.

Reizen door heel Europa op schone energie

Momenteel is het Europese Superchargernetwerk verspreid over 23 landen. Het netwerk strekt zich uit van Noorwegen, Zweden, Finland en Schotland in het noorden tot Spanje, Portugal, Italië en Kroatië in het zuiden. Langs de A2 in Breukelen staat het grootste Superchargerstation van Nederland met maar liefst 28 laadpunten. Alle verworven energie voor de Tesla Superchargers wordt geleverd door schone energiebronnen zoals zon en wind.

Uitbreiden om drukte te voorkomen

Tesla is druk bezig om het Superchargernetwerk verder uit te breiden om lange wachttijden te voorkomen als de eerste leveringen van de Tesla Model 3 in Nederland plaatsvinden medio 2019. Voor de Tesla Model 3 zal overigens geen jaarlijks Supercharger-tegoed worden verstrekt en geldt een gering tarief voor Superchargen.

Vraag daarom deze week nog om een vrijblijvende offerte en profiteer niet alleen van gratis onbeperkt Superchargen maar ook nog van 4% lage bijtelling gedurende de looptijd van je contract (Let op: deze actie eindigt a.s. zondag 15 juli).

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery