Tesla Cybertruck lease

Lease hier de Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck design

De truck doet zijn naam eer aan. De termen "cyber, monster, mars-truck, tank en future" zijn het eerste waar je aan denkt wanneer je dit bakbeest ziet. Je weet niet wat je ziet, wanneer je de Cybertruck naast een "normale" pick-up zet.
Online is er aardig wat discussie over het driehoekige design van het exterieur. Mooi of niet; feit is dat de Cybertruck enorm vernieuwend is. Wij zijn fan!

Tesla Cybertruck lease?

Door aantrekkelijke bijtelling, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Cybertruck zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Cybertruck? Reserveer hem dan via MisterGreen! De Tesla Cybertruck leasen is nu nog niet per direct mogelijk maar zodra dit wel het geval is hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Klik op de knop hieronder om de Tesla Cybertruck te reserveren. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief. dan sturen wij je meer informatie zodra dit bekend is.

Straks de Tesla Cybertruck leasen?

De Tesla Cybertruck is officieel onthuld! De auto komt in het najaar van 2021 op de markt in de VS. Wanneer de Tesla Cybertruck beschikbaar zal zijn in Nederland is nog niet bekend. Ben jij geïnteresseerd in het leasen van de Tesla Cybertruck? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

Tesla Cybertruck productie & levering

Er werd voor het eerst gesproken over de Tesla Cybertruck in 2017. Elon Musk opperde toen op Twitter om een mini versie te maken van de Semi. Volgens de planning zou de productie van de Tesla Cybertruck in 2020 moeten beginnen. Elon Musk verwacht dat de Tesla zeker zo goed gaat verkopen als de Model 3, omdat het prijsverschil minimaal is. De eerste leveringen van de Tesla Cybertruck zullen plaatsvinden in 2021. Wanneer de Tesla Cybertruck beschikbaar is voor lease in Nederland is nog niet bekend.

Tesla lease modellen

Verschillende modellen van Tesla zijn inmiddels beschikbaar voor Tesla lease. Bekijk ze hieronder en klik verder voor meer informatie. Liever een ander merk elektrische auto? Bekijk dan het alle modellen overzicht.

Onze klanten over MisterGreen

"Jullie leveren sympathieke service, denken met me mee en hebben een handig platform waarop ik mijn lease-zaken snel kan regelen. Dat levert een hogere gunfactor op."

— Constant van Limburgh, directeur Abecon