Tesla Cybertruck lease

Lease hier de Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck design

De truck doet zijn naam eer aan. De termen "cyber, monster, mars-truck, tank en future" zijn het eerste waar je aan denkt wanneer je dit bakbeest ziet. Je weet niet wat je ziet, wanneer je de Cybertruck naast een "normale" pick-up zet.

Online is er aardig wat discussie over het driehoekige design van het exterieur. Mooi of niet; feit is dat de Cybertruck enorm vernieuwend is. Wij zijn fan!

Tesla Cybertruck lease?

Door aantrekkelijke bijtelling, geweldig rijcomfort, snel opladen en een goede actieradius zijn alle Tesla’s zeer geschikt voor de lease. De Tesla Cybertruck zal hier geen uitzondering op zijn en beloofd een fantastische leaseauto te worden!

Ben je geïnteresseerd in de lease van een Tesla Cybertruck? Reserveer hem dan via MisterGreen! De Tesla Cybertruck leasen is nu nog niet per direct mogelijk maar zodra dit wel het geval is hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Vul je gegevens hieronder in of klik op de knop eronder om de Tesla Cybertruck te reserveren. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief, dan sturen wij je meer informatie zodra dit bekend is.

Reserveer de Cybertruck

Straks de Tesla Cybertruck leasen?

De Tesla Cybertruck is officieel onthuld! De Tesla Truck komt in het najaar van 2021 op de markt in de VS. Wanneer de Cybertruck beschikbaar zal zijn in Nederland is nog niet bekend. Ben jij geïnteresseerd in het leasen van de Tesla Cybertruck? Schrijf je dan in en blijf op de hoogte!

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery