Tesla Model 3 Gespot in Amsterdam

De Amerikaans-Chinese You You is momenteel bezig met een roadtrip over de hele wereld met zijn Tesla Model 3. We hebben gevraagd of hij ook bij MisterGreen langs wilde komen voor een praatje, de kans om even in de Model 3 te zitten en wat foto’s te schieten van deze prachtige auto. Lees verder!

Tesla Model 3 Gespot in Amsterdam Hero

You You heeft deze roadtrip ondernomen om andere mensen in de VS, Canada en Europa die ook een Tesla Model 3 hebben besteld in het echt te laten bekijken. Zijn avonturen zijn te volgen via Facebook op de pagina Tesla Model 3 Road Trip.

Eerste indruk van de Tesla Model 3 volgens MisterGreen

De Tesla Model 3 is in het echt nog mooier dan op de foto’s. De auto is een perfecte, iets kleinere, meer Europese doorvertaling van de Tesla Model S. Wat betreft luxe stelde de Model 3 ook zeker niet teleur. De auto valt weliswaar onder de Model S maar dat doet niet af aan de luxe. Het interieur is mooi afgewerkt en heeft een minimalistisch design. Het touchscreen is horizontaal geplaatst in plaats van verticaal en reageert zeer snel op aanrakingen. Deze auto gaat gegarandeerd een hit worden.

De Tesla Model 3 past precies in de vraag van onze leaserijders, een iets kleinere en goedkopere versie van de Model S.” - Mark Schreurs

Levertijd en leaseprijs Tesla Model 3

De verwachting is nog steeds dat de eerste Tesla Model 3’s rond het eerste kwartaal van 2019 op Nederlands kenteken zullen verschijnen. Ben je benieuwd naar de verwachte leaseprijs van de Tesla Model 3? Stel hier jouw persoonlijke configuratie samen!

Tesla3 WEB 001

Fotografie: Nick Steinbuch

Tesla Model 3 Configurator

Tesla Model 3

Stel je persoonlijke Tesla Model 3 samen!

Direct samenstellen