Tesla Model 3 Performance nog sneller dan verwacht!

Tesla Model 3 Performance nog sneller dan verwacht! Tesla’s zijn volledig elektrisch wat natuurlijk goed is voor de duurzaamheid en veiligheid van de auto. Wat een beetje een ‘bijwerking’ is van een volledig elektrische auto is het razendsnelle accelereren. Iedereen die wel eens in een Tesla of andere elektrische auto heeft (mee)gereden kan hierover meepraten. Nu blijkt dat de Tesla Model 3 Performance nog sneller accelereert van 0 naar 100 km per uur dan Tesla zelf heeft aangegeven. Lees verder.

Tesla Model 3 Performance: 0-100 km per uur in 3.3 seconden

Tesla geeft op haar website aan dat de Performance versie van de Model 3 in 3.5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur schiet. Dit is natuurlijk al absurd snel, maar nu de eerste Performance versies ook aan Amerikaanse klanten zijn geleverd weten we op basis van tests op de openbare weg dat het nog sneller kan. Meerdere Tesla Model 3 Performance-bezitters hebben aangeven dat de auto al binnen 3.3 seconden op de 100 kilometer per uur zit.

Verwachte levertijd Tesla Model 3 Nederland

Het is iets langer dan een jaar geleden dat de eerste leveringen van de Tesla Model 3 begonnen in Amerika. Sinds een paar weken worden nu ook de eerste Performance versies van de Tesla Model 3 geleverd aan Amerikaanse klanten. Er zijn steeds meer tekenen dat de eerste leveringen van de Tesla Model 3 in Nederland dichterbij komen. Bijvoorbeeld het halen van het productie target van 5.000 Tesla Model 3’s per week. Onze verwachting is dat de eerste Tesla Model 3’s rond het eerste kwartaal van 2019 in Nederland geleverd zullen worden.

Tesla Model 3 ‘Club van 1.000’

Sluit je aan bij de ‘Club van 1.000’. MisterGreen heeft direct na de onthulling van de Tesla Model 3 reserveringsnummers gereserveerd. We waren er dus vroeg bij! Er zijn nog vroege reserveringsnummers beschikbaar en deze kan je hier reserveren. Zo weet jij zeker dat je straks als één van de eerste in Nederland met de Tesla Model 3 zal rondrijden!