Tesla Model 3 testrit-event mega succes!

De Tesla Model 3 verkoopt goed. In het eerste kwartaal van 2019 zijn er meer dan 2.700 exemplaren verkocht. Dit is meer dan de Nissan Leaf (2), Hyundai Kona Electric (3) & en Volkswagen e-Golf (4) bij elkaar (zie tabel hieronder). De kans is groot dat er bij jou ook één in de straat staat! Vanzelfsprekend loopt Tesla om die reden ook over met aanvragen voor een testrit. Daarom organiseerde MisterGreen samen met Tesla het ‘Get behind the Wheel’ event. Tijdens dit event konden 40 gelukkige kandidaten testrijden in een Tesla Model 3! Benieuwd hoe deze dag verlopen is?

Testrit-event

Net als Tesla liepen wij ook over met aanmeldingen voor ons testrit-event. Aangezien er een beperkt aantal auto’s beschikbaar was konden wij “helaas” maar 40 testritten doen op de dag zelf. Deze testritten waren binnen no-time vergeven. Bij het Van der Valk hotel in Breukelen was er een ruimte ingericht om de testrijders te ontvangen. Hier werd kort iets over de Tesla Model 3 en MisterGreen uitgelegd en kon er natuurlijk gereden worden! Bekijk de foto’s hieronder.

Get behind the Wheel

Twijfel je nog of een elektrische auto wel wat voor jou is? Zodra je een keer in de Tesla Model 3 hebt gereden zullen al je twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het snelle accelereren, de ultieme wegligging door het lage zwaartepunt van de batterij en de sportauto performance in de bochten zullen ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.

Het Model 3 testrit-event was een groot succes. Daarom zullen wij er in de toekomst ongetwijfeld nog meer organiseren samen met Tesla Nederland. Kan je daar niet op wachten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de Tesla Model 3. Één van onze Tesla specialisten zal contact met je opnemen waarbij je kan aangeven dat je geïnteresseerd bent in een testrit!

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery