Tesla occasion lease

Tesla occasion lease is erg interessant. Uit verschillende gebruikerservaringen blijkt namelijk dat de batterij zijn capaciteit goed behoudt. Ook bij een wat hogere kilometerstand. Waar na gemiddeld 250.000 kilometer de motor van een fossiele brandstof auto vervangen moet worden, is de batterij van een Tesla nog niet eens 10% van z'n capaciteit verloren! Dat maakt Tesla's tot een zeer geschikte occasion lease auto op zowel het gebied van duurzaamheid als prestatie.

Occasion lease bij MisterGreen

Voordat we je de sleutel van je tweedehands Tesla overhandigen, zorgen we natuurlijk dat je elektrische leaseauto grondig wordt geïnspecteerd en een uitgebreide opknapbeurt krijgt. Cosmetisch én technisch. Benieuwd hoe? Kijk mee welke route je tweedehands Tesla aflegt door onze officiële Tesla Body Shop op deze pagina.

Elke occasion van MisterGreen gaat eerst naar onze partner ASN Autoschade Service Vermaire, een erkende Tesla Body Shop. Dit betekent dat het garagebedrijf door Tesla is gecertificeerd om herstel uit te voeren. Daarnaast zijn alle monteurs opgeleid om volgens fabrieksspecificaties te repareren en werkt de garage uitsluitend met voorgeschreven gereedschappen en originele onderdelen.

Voordelen van occasion lease

1. Relatief laag maandtarief voor een korte periode:

Een Tesla occasion is te leasen tegen relatief lage kosten voor een korte periode. Een nieuwe Tesla zou pas een vergelijkbaar maandtarief hebben bij een langere leaseperiode (bijv. 48-60 maanden).

2. Direct leverbaar:

Een Tesla occasion kan je na bestelling in de meeste gevallen met twee weken rijden.

3. Lage bijtelling:

Op veel Tesla occasions geldt nog de lage aantrekkelijke bijtelling van 4%, 8% of 12%

4. Gratis opladen:

Voor veel Tesla occasions (Model S & X) geldt dat je nog gratis gebruik kan maken van het Tesla Supercharger netwerk.

5. MisterGreen certified occasion:

Tesla occasions van MisterGreen zijn altijd goed onderhouden door Tesla Certified Service Centers.

6. Tesla occasions als nieuw aangeboden:

Alle Tesla occasions zijn schadevrij en worden zowel van binnen als buiten professioneel gereinigd en gepoetst.

7. Gebruikte Tesla's rijden als nieuw

Tot slot is het leasen van een Tesla occasion erg interessant omdat uit verschillende gebruikerservaringen blijkt dat de batterij na 5 jaar gebruik nog genoeg batterijcapaciteit heeft. Hierdoor is de inzetbaarheid en levensduur van een gebruikte Tesla Model S beter en langer dan die van een reguliere brandstof auto. Dat maakt de Tesla Model S tot een zeer geschikte auto voor de tweedehands- en occasionmarkt op het gebied van duurzaamheid en prestaties.

Private lease occasion

Een private lease occasion zegt het eigenlijk al. Je least privé een Tesla occasion bij MisterGreen. Je wordt compleet ontzorgd en hoeft alleen na te denken over het opladen. Deze kosten zijn niet in je maandbedrag meegenomen. Gelukkig is de prijs voor een kWh goedkoper dan voor een liter benzine. Het maandbedrag lijkt bij een private lease hoger dan bij full operational lease, dat komt omdat bij private lease het maandbedrag altijd inclusief btw is.

Full operational lease occasion

Zoek je een Tesla in het zakelijk lease occasion aanbod? Dat kan voordelig zijn en je ervaart jouw Tesla zo goed als nieuw. Lees hier meer informatie over de volgende modellen:

Model 3 lease
Model Y lease

Model S lease

Model X lease

Onze Model 3’s zijn, net als onze S'en en X'en goed onderhouden en je profiteert van lage bijtelling. Alles wordt voor je geregeld bij een full operational lease.

MisterGreen ontzorgt je volledig, denk aan verzekeringen maar ook het onderhoud van je Tesla occasion. Bovendien betaal je elke maand hetzelfde lease-bedrag en weet je dus precies waar je aan toe bent. Tot slot is MisterGreen dé occasion Tesla expert. MisterGreen en Tesla kennen elkaar door en door. We werken al jaren uitstekend samen en sparren geregeld over nieuwe ontwikkelingen.

Leasen vanuit Duitsland?

Ook dat kan bij MisterGreen Germany! Bekijk hier meer informatie over ons aanbod:

Model 3 leasing
Model Y leasing
Model S leasing
Model X leasing

(Net) zo goed als nieuw

Kortom: een gebruikte Tesla van MisterGreen is the next best thing. De technische staat en showroomglans zullen zelfs de meest doorgewinterde autoliefhebber om de tuin leiden. Alleen je kenteken verraadt nog dat je een tweedehands auto leaset!

Het laatste Tesla nieuws