Tesla Referral programma: laatste kans om rewards op te halen

Het Tesla Referral programma is sinds 1 februari afgelopen. Tesla startte met het programma in 2015 om zo huidige klanten aan te moedigen om Tesla te promoten bij vrienden en familie. In ruil hiervoor kregen huidige klanten ‘rewards’ voor het aandragen van nieuwe klanten. Klanten die nog recht hebben op rewards hebben tot eind februari de kans om deze op te halen.

Tesla Referral Programma

Door de jaren heen heeft het Referral programma verschillende vormen gekend. In het begin konden nieuwe kopers en eigenaren direct korting verdienen op nieuwe Tesla’s. Sommige mensen hebben op deze manier een gratis Tesla bij elkaar gespaard! Later werd het programma aangepast en kon men interessante prijzen zoals een gratis set velgen of een Tesla Powerwall verdienen. Toen het gratis Superchargen afliep pastte Tesla wederom het programma aan. Nieuwe klanten konden alleen nog gratis Superchargen verdienen door gebruik te maken van het referral programma.

"Psst...wij hebben nog Tesla occasions met gratis onbeperkt Superchargen EN lage 4% bijtelling. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan."

Heb jij rewards bij Tesla liggen die je nog niet hebt opgehaald (e.g. een set velgen). Neem dan snel contact op met Tesla om deze op te halen voor het einde van deze maand.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery