Tesla Roadster van Elon Musk onderweg naar de ruimte

Topman Elon Musk krijgt het weer voor elkaar: een waanzinnige PR-stunt voor Tesla en SpaceX zonder marketingbudget. Er keken gisteren 2,3 miljoen mensen tegelijk live via YoutTube naar de lancering van de Falcon Heavy Rocket. Daarmee was dit de op één na populairste live-uitzending via YouTube ooit!

Afgelopen jaren heeft SpaceX hard gewerkt aan de productie van de nieuwe Falcon Heavy Rocket. Voordat deze nieuwe raket daadwerkelijk commercieel kan worden gebruikt, moest er een test met een 'echte lading' worden uitgevoerd.

10 jaar oude Tesla Roadster mee als vracht

Elke raketlancering weet wereldwijd aandacht te trekken, zo wist ook Tesla. Om hier gebruik van te maken, besloot Tesla om de 10 jaar oude Roadster van Elon Musk mee te sturen als vracht. Geniaal!

Al snel verschenen er diverse creaties op het internet die inhaakten op deze ludieke actie.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Sluit je aan bij de 'Club van 1.000' van MisterGreen.

Op de hoogte blijven?

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief van MisterGreen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery