Tesla-trip zonder Superchargers: Finland, Estland, Letland & Litouwen

Bij MisterGreen houden we van ‘work hard, play hard’. Daarom maken wij elk jaar met het hele team een trip (mits de resultaten positief zijn uiteraard!). Dit doen we voor teambuilding maar ook stellen we tijdens de trip graag doelen voor onszelf die te maken hebben met Tesla of elektrisch vervoer in het algemeen.

Eerdere team-trips

Zo zijn wij tijdens eerdere trips al naar de Noordkaap gereden om aan te tonen dat ‘range-anxiety’ onzin is. In een andere trip zijn we op bezoek geweest bij de Tesla fabriek in Fremont, Californië om daar de productie van de, destijds nieuwe, Tesla Model X te bekijken.

Roadtrip zonder Superchargers

De trip met de Tesla’s naar de Noordkaap was zeer indrukwekkend. We hebben met deze trip kunnen aantonen hoe goed het Tesla Supercharger netwerk is en hoe gemakkelijk en ver je hiermee kan reizen. Na deze trip vroegen wij ons het volgende af: “hoe is een roadtrip met Tesla’s zonder Superchargers?”

We gingen direct aan de slag met het uitstippelen van een mooie trip ZONDER Tesla Superchargers...We kwamen uit bij de Baltische staten: Estland, Letland en Litouwen. In deze landen heeft Tesla namelijk nog geen Superchargers neergezet. Als startpunt van de trip besloten we om Helsinki in Finland te nemen. Hier zouden we de laatste Tesla Supercharger gebruiken om de Tesla's (gratis) helemaal vol te laden.

De komende tijd zullen we je alles vertellen over onze trip. We beginnen met de heenreis naar Finland. Daarna zullen we per Baltische staat verslag doen van onze avonturen!

Lees hier Deel 2 van onze roadtrip!