Tesla Valentijnsactie

Vandaag word je overstelpt met de Valentijnsacties en je bent ze waarschijnlijk net zo zat als dat wij zijn. We raden je aan om toch even te stoppen met het schrijven van die Valentijnskaart en het bestellen van de rozen en de bonbons voor jouw Valentijn. MisterGreen heeft namelijk de meest romantische actie. Lees snel verder!

Liefde = een rode Tesla Model 3

Vandaag is de dag om eindelijk die rode Tesla voor je geliefde (of voor jezelf 😉) te bestellen! Want alleen vandaag op Valentijnsdag (14-02-2019) krijg je namelijk een romantisch weekend weg naar Londen t.w.v. €600,- voor jou en je Valentijn als je een rode Tesla bestelt bij MisterGreen. Vraag ons naar de voorwaarden! Normaal gesproken zijn we al fan van de kleur ‘Multi-coat Red’ maar vandaag zijn we er verliefd op!

Configureer en bestel je romantisch rode Tesla Model 3!

Liefde is ook...andere rode Tesla’s

De Tesla Model 3 is natuurlijk super mooi en net nieuw maar vergeet niet: “oude liefde roest niet!” Dat is zeker het geval bij onze Tesla occasions. Ze zijn namelijk van aluminium! Maar even serieus, onze rode Tesla Model S occasions zijn net zo goed als nieuw en vandaag eigenlijk nog iets beter omdat je een gratis, romantisch weekend weg naar Londen erbij krijgt t.w.v. €600,-.

Voorwaarden

  • Deze actie geldt alleen voor bestellingen die vandaag (14-02-2019) via ons online platform zijn geplaatst en voor 23:59 uur zijn voltooid incl. €0,01 betaling (dit is je digitale handtekening) via de volgende links: Rode Tesla Model 3 & Rode Tesla Model S occasion
  • Je ontvangt het weekend weg t.w.v. €600,- nadat je ook daadwerkelijk je rode Tesla hebt opgehaald!
  • Meer informatie? Neem contact met ons op.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery