MisterGreen in top 250 groeibedrijven 2020!

Wat hebben Swapfiets en MisterGreen met elkaar gemeen? Een top positionering in de top 250 groeibedrijven van 2020 in de categorie transport! En natuurlijk niet zomaar transport, maar vervoer dat goed is voor onze aardkloot.

Top 250 groeibedrijven: initiatief van nlgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship

De Top 250 Groeibedrijven is zoals het klinkt wat het is: de lijst met de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. MisterGreen is dus terug te vinden in de lijst van 2020, waarbij teruggekeken wordt op de behaalde resultaten in 2019.

De lijst is samengesteld door Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met nlgroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, NL2025 en de Kamer van Koophandel.

Hoe is MisterGreen op deze lijst gekomen?

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship maakt een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Wanneer je als bedrijf jaarlijks drie opeenvolgende jaren een groei van minimaal 20% realiseert in FTE en/of omzet, dan kom je in aanmerking. En dit is MisterGreen dus gelukt!

Belangrijkste oorzaak: succes Tesla Model 3

Het grote succes van MisterGreen kan niet los worden gezien van het succes van de Tesla Model 3. MisterGreen zag de potentie van de best verkochte auto in 2019 al vroeg in 2018, waardoor er vol ingezet kon worden op de beste auto van dit moment. Interesse in het samenstellen van jouw eigen Model 3? Dit doe je binnen enkele minuten gemakkelijk met onze online configurator!

“Dit zijn de echte toppers, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven!” - nlgroeit

Volledige lijst top 250 groeibedrijven 2020:

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery