Tesla Occasion leasen

Op zoek naar een tweedehands Tesla met een aantrekkelijk, flexibel leasecontract? Elke week voegen we nieuwe tweedehands Tesla’s toe aan ons overzicht.

We hebben een ruim aanbod aan Tesla Model 3, Model S, Model X en Model Y occasions.

Alle modellen zijn te rijden via zowel private lease als zakelijk lease.

Twijfel je nog over een tweedehands Tesla?

Denk je erover om een Tesla occasion te leasen, maar ben je nog niet helemáál overtuigd? We geven je acht goede redenen waarom tweedehands Tesla’s geknipt zijn voor full operational lease. Kort samengevat:

  • is het een voordelige manier om een Tesla te leasen
  • kun je snel in je auto stappen (binnen 2 weken!)
  • profiteer je van een lagere bijtelling
  • kun je gratis opladen bij Tesla Superchargers(voor Model S & X voor bouwjaar 2018)
  • Geen risico op hoge onderhoudskosten

Meer weten? Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van een tweedehands Tesla.

Tweedehands Tesla leasen: nog meer voordelen

De auto’s zijn vaak mooi uitgerust

Lederen bekleding, een zonnedak of grote 21” lichtmetalen velgen: tweedehands Tesla’s zijn vaak van bijzondere opties voorzien. Daarnaast hebben we een paar krachtige ‘Performance’-modellen in de aanbieding. Doordat alle auto’s zich al bewezen hebben en klaar zijn voor een tweede leven, kun je ze leasen tegen een relatief laag maandtarief.

Gratis opladen bij een Tesla Supercharger

Lease je een tweedehands Tesla, dan kun je ‘m gratis opladen bij een Tesla Supercharger. Nieuwe Tesla’s hebben dit voordeel niet meer. Het Supercharger-netwerk spreidt zich over de hele wereld uit, en wordt steeds groter. Koppel je je Tesla met een bijna lege accu aan een Supercharger, dan is ‘ie binnen 40 minuten weer voor 80% opgeladen.

Occasions met volledige onderhoudshistorie

Alle Tesla occasions van MisterGreen hebben een complete onderhoudshistorie. Ze zijn alleen in onderhoud geweest bij Tesla Certified Service Centers, en gegarandeerd schadevrij. Ook zijn ze zowel vanbinnen als vanbuiten professioneel gereinigd en gepoetst. Kortom: je tweedehands Tesla voelt aan als nieuw!

Een Tesla Occasion leasen vanuit Duitsland? Dat kan! Bekijk de opties voor de volgende modellen:

Model 3 leasing
Model Y leasing

Model X leasing

Model S leasing

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery

Het laatste Tesla nieuws