Volkswagen ID.3 lease

Tot 550km range (WLTP)

204 pk vermogen

IQ.LIGHT led matrix lampen

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

Lease de Volkswagen ID.3

Gewoon een Volkswagen, maar dan elektrisch en met een actieradius die je het vertrouwen geeft om te kiezen voor fossiel vrij rijden. Lease jouw ID.3 bij MisterGreen tegen een scherp maandtarief.

Show me your ID(.3)!

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu voor een comfortabele actieradius van 420 km (WLTP).

De ID.3 1ST is verkrijgbaar in drie rijk uitgeruste uitvoeringen. De ID.3 1ST is de eerste uitvoering. Na de ID.3 1ST volgt de complete line-up van de ID.3. Die begint bij de instapversie met 330 km (WLTP schatting) actieradius. Die krijgt in Duitsland een vanafprijs van minder dan € 30.000. Daarboven vind je de versie met 58 kWh en 420 km(WLTP schatting) actieradius, dezelfde accu als in de ID.3 1ST. Verwacht een Nederlandse prijs van minder dan € 36.000. Het topmodel van de ID.3 krijgt 550 km(WLTP schatting) actieradius; de prijs is nog niet bekend.

volkswagen id.3 mistergreen

Can you ID.entify?

Altijd perfect zicht, in alle rijsituaties en in alle weersomstandigheden. Dit comfort wordt geleverd door de IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen in de ID.3. Ze passen zich automatisch en snel aan elke situatie aan. Je hoeft het grootlicht niet meer zelf af te stellen zodat je tegenliggers niet per ongeluk verblindt. De ID.3 wordt standaard geleverd met intelligente IQ.DRIVE-functies zoals Lane Keeping Assist en Adaptive Cruise Control.

Uitvoeringen

ID.3 1ST Plus - ID.3 1ST Max - ID.3 Pure - ID.3 Pro - ID.3 Pro S

Aandrijving

Achterwielaandrijving

Acceleratie 0-100 km/u

7.0 seconden (schatting)

Topsnelheid

160 km/u

Actieradius

Max. 550km (WLTP)

Zitplaatsen

5

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De ID.3 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw ID.3 bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.