Volkswagen ID.3 lease

Volkswagen ID.3 lease is voordelig, snel en gemakkelijk via MisterGreen Electric Lease

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Een elektrische auto met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen.

Dit is wat we nu weten

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu die je een comfortabele actieradius geeft van 420 km (WLTP-schatting). Je herkent de ID.3 1ST aan de badges opvallende Play/Pauze pedalen en rijke uitrusting. Navigatie, digitale radio, 18 inch velgen en verwarmbare voorstoelen zijn op alle drie uitvoeringen standaard.

Levering in 2020

De Volkswagen ID.3 is op 9 september in Frankfurt gepresenteerd. Er komen drie edities beschikbaar. Naast bovenstaande mid range komt er een standard en long range versie beschikbaar.

Wij verwachten in de zomer van 2020 de eerste leveringen van de ID.3 mid-range. Hiervoor is het nodig een reservering te maken, neem vrijblijvend contact op met één van onze productspecialisten voor meer informatie.

Uitvoering

Mid Range

Aandrijving

Achterwielaandrijving

Acceleratie 0-100 km/u

7.0 seconden (schatting)

Topsnelheid
160 km/u
Actieradius

420 km (WLTP Rating)

Zitplaatsen
5

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

4-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

8% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- van de fiscale waarde. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Persoonlijk contact

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

Persoonlijke offerte

Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery