Volkswagen ID.3 lease

Volkswagen ID.3 lease is voordelig, snel en gemakkelijk via MisterGreen Electric Lease

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

Een elektrische auto met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen.

De ID.3

Als eerste komt de ID.3 1ST naar Nederland. Deze limited edition heeft de 58 kWh accu voor een comfortabele actieradius van 420 km (WLTP).

De ID.3 1ST is verkrijgbaar in drie rijk uitgeruste uitvoeringen. De ID.3 1ST is de eerste uitvoering. Na de ID.3 1ST volgt de complete line-up van de ID.3. Die begint bij de instapversie met 330 km (WLTP schatting) actieradius. Die krijgt in Duitsland een vanafprijs van minder dan € 30.000. Daarboven vind je de versie met 58 kWh en 420 km(WLTP schatting) actieradius, dezelfde accu als in de ID.3 1ST. Verwacht een Nederlandse prijs van minder dan € 36.000. Het topmodel van de ID.3 krijgt 550 km(WLTP schatting) actieradius; de prijs is nog niet bekend.

Levering in 2020

Wij verwachten einde zomer van 2020 de eerste leveringen van de ID.3 mid-range. Hiervoor is het nodig een reservering te maken, neem vrijblijvend contact op met één van onze productspecialisten voor meer informatie.

Uitvoering

Mid Range

Aandrijving

Achterwielaandrijving

Acceleratie 0-100 km/u

7.0 seconden (schatting)

Topsnelheid
160 km/u
Actieradius

420 km (WLTP Rating)

Zitplaatsen
5

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Lease vanaf 489,-

  Groenste maatschappij van Nederland

  MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

  Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

  Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

  Persoonlijk contact

  We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

  Persoonlijke offerte

  Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

  Onze klanten over MisterGreen

  "Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

  Jeffrey Werner, Tech Bakery