Hoe kan je voorkomen dat jouw Tesla wordt gestolen?

Een auto verliezen is iets dat niemand zou moeten overkomen. Zelfs moderne anti-diefstal technologie kan niet voorkomen dat dieven jouw auto meenemen en je een hoop problemen bezorgen. Er is een handige functie die Tesla in de software van haar auto’s stopt die het voor een dief lastiger maakt om weg te rijden in je auto. Lees verder.

Pin to drive

Wanneer ‘Pin to drive’ is ingeschakeld, kan niemand met je auto rijden zonder een 4-cijferige pincode in te voeren. Zelfs niet als ze jouw telefoon, sleutel of kaartsleutel hebben. Deze optie is standaard uitgeschakeld dus zal je wel zelf even moeten inschakelen wanneer je hier gebruik van wilt maken. MisterGreen beveelt dit sterk aan want een gestolen auto geeft een hoop gedoe! Zo moet er bijvoorbeeld een nieuwe Tesla worden besteld waarvoor mogelijk andere, waarschijnlijk hogere, bijtellingsregels kunnen gelden. Dit kan je veel geld en tijd kosten!

Hieronder zie je hoe je deze optie kunt inschakelen:

Tik op het menu > Veiligheid en beveiliging (Safety & Security) > Scroll een beetje omhoog en je ziet de optie ‘PIN TO DRIVE’.

Schakel het in en voer je 4-cijferige code in.

Je bent klaar en veilig!

Vanaf nu moet je elke keer dat je met de auto wilt rijden je code invoeren. Een kleine moeite die je een hoop kopzorgen kan besparen.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery

Het laatste Tesla nieuws