De allerlaatste Model 3 configuraties die nu nog leverbaar zijn voor 4% bijtelling

Nog een elektrische auto rijden voor het gunstige bijtellingspercentage van 4%? Dit is alleen mogelijk als de auto in 2019 op jouw naam staat en in je bezit is.

Geen keuzestress

Want de enige mogelijkheid die je hiervoor hebt is de model 3! Hieronder staat precies omschreven welke uitvoeringen er nog beschikbaar zijn tot en met 1 november 12.00 uur. Van bereik tot acceleratie, van kleuren tot velgen en van interieur tot trekhaak.

Optie 1: de Standard Range Plus

Update 29-10-2019: de Standard Range Plus met eigen configuratie is niet meer beschikbaar voor levering in 2019

De meest voordelige optie. Met de Standard Range Plus RWD heb je een bereik van 409km (WLTP) en kan je binnen 5,6 seconden van 0 tot 100 km/u gaan. De Standard Range heeft gedeeltelijk premium interieur, wat inclusief verwarmde voorstoelen, Immersive Sound-audiosysteem en premium stoelmaterialen en bekleding is. Het grote verschil met het premium interieur is dat bepaalde connectiviteit, zoals het luisteren van muziek en actuele verkeersinformatie, via de mobiele telefoon verloopt in plaats van de auto.

Optie 2: de Longe-Range AWD

De Long-Range AWD heeft het grootste bereik: 550km (WLTP). Ook is de Longe Range door zijn Dual Motor een stuk sneller dan de Standard Range: van 0 tot 100km/u duurt slechts 4,6 seconden. Ook is deze configuratie van alle gemakken voorzien met het volledige premium interieur.

Metallic Grey:

Klik hier om jouw Model 3 Long-Range AWD Metallic Grey 19” velgen aan te vragen.

Solid Black:

Klik hier om jouw Model 3 Long-Range AWD Solid Black 19” velgen aan te vragen.

Pearl White:

Klik hier om jouw Model 3 Long-Range AWD Pearl White 19” velgen aan te vragen.

Noot: alle Long-Range AWD configuraties bevatten zwart interieur en 19” velgen. Tot slot is het aan jou om te kiezen of je wel of geen trekhaak wil: voor alle Lange-Range configuraties geldt dat je dit zelf kan kiezen.

Optie 3: de Performance Dual Motor AWD

De snelste model 3! Met de Performance Dual Motor AWD kan je binnen 3,4 seconden van 0 tot 100 km/u geraken. Qua bereik zit de Performance Dual Motor AWD tussen de Standard Range en de Long-Range in: deze configuratie heeft een bereik van 530km. Net als de Long Range heeft de Performance het volledige premium interieur, waardoor het voorzien is van alle gemakken.

Pearl White:

Klik hier om jouw Model 3 Performance Dual Motor AWD Pearl White 20” velgen aan te vragen.

Metallic grey:

Klik hier om jouw Model 3 Performance Dual Motor AWD Pearl White 20” velgen aan te vragen.

Noot: de Performance Model 3 configuraties die in 2019 nog geleverd kunnen worden hebben zwart interieur, geen trekhaak en bevatten 20” velgen.

Optie 4: de Voorraadmodellen

De laatste optie die je hebt, is gaan voor een voorraadmodel. Een voorraadmodel staat al klaar bij Tesla en is dus binnen no time bij jou op de oprit. Extra bijkomend voordeel: voor deze optie geldt niet de deadline van 1 november. Ook in december is deze optie te gebruiken, zo lang je er maar voor zorgt dat de auto voor december op jouw naam staat. Geef jouw interesse in een voorraadmodel aan via dit formulier.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery