Audi GT E-Tron

De volledig elektrische Audi GT E-Tron

Levering in 2021

Audi wil de e-tron GT in 2020 officieel presenteren. Begin 2021 moet de elektrische coupé dan in de showrooms staan. De e-tron GT is 4,96 meter lang, 1,96 meter breed en 1,38 meter hoog. Daarmee is de auto qua formaat vergelijkbaar met de Tesla Model S.De nieuwe Audi e-tron GT heeft een accu van 90 kWh, die volgens de automaker goed is voor een actieradius van ongeveer 400 kilometer. Dankzij een snellader van 800 Volt moet de accu in 20 minuten weer voor 80 procent opgeladen zijn. Audi heeft nog geen prijs genoemd voor de e-tron GT, maar het lijkt op het eerste gezicht een directe concurrent voor de Tesla Model S.

Specificaties

Acceleratie 0-100 km/u
3,5 seconden
Topsnelheid

240 km/u

Totaal vermogen

434 kW (590 pk)

Totaal koppel
900 Nm
Aandrijving

All-wheel drive

Actieradius
450 km
Zitplaatsen

4 personen

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

Opladen

Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Groenste maatschappij van Nederland

MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

Persoonlijk contact

We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

Persoonlijke offerte

Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery