Alles over Tesla update 2022.40.1

Datum: 28-10-2022

Dit keer een kleine update! We hoeven je niet meer te vertellen dat een Tesla beter wordt naarmate de tijd verstrijkt. Een Tesla wordt over-the-air geüpdatet, net zoals je telefoon. Je hoeft alleen maar op het gele icoontje rechts bovenin het scherm te drukken. In dit blog vertellen we welke functionaliteiten jouw Tesla erbij heeft gekregen na de laatste update 2022.40.1.

Dit behandelen we:

Driver Door Unlock

Radio Station Logos

Tire Configuration

Driver Door Unlock

Wanneer de Ontgrendelingsmodus bestuurdersdeur is ingeschakeld, worden door lang op de schakelaar van het bestuurdersportier te drukken alle portieren en de kofferbak ontgrendeld.

Voor toegang tot de Ontgrendelingsmodus bestuurdersdeur tik je op Bedieningselementen > Vergrendelen > Ontgrendelingsmodus bestuurdersdeur.

Radio Station Logos

De Media Player toont nu logo's van radiozenders voor een betere vindbaarheid bij het zoeken naar favoriete zenders.

Tire Configuration

Reset de aangeleerde bandeninstellingen direct na een bandenwissel, -wissel of -vervanging voor een verbeterde rijervaring. Tik om te resetten op Bedieningselementen > Service > Wiel- en bandenconfiguratie > Banden.

YouTube, Twitter en Podcast

Meer content lezen, zien en horen? Volg ons ook op Twitter, luister onze podcast Van Tesla naar Robovloot en bekijk meer videos op ons YouTube-kanaal.

In de video die je hier kan zien gaat onze Chief Vision Officer Florian Minderop in gesprek met @Brighter with Herbert. Onderwerpen in de video:

00:00:00 Intro

00:01:29 How it started

00:06:24 The bet we made with Elon

00:09:47 Our business model

00:25:34 MisterGreen business today

00:34:58 % of fleet with FSD

00:50:09 Robotaxi future

01:18:50 Investment Fund