Kijk mee via de interne camera bij andere Tesla-rijders

MisterGreen lanceert haar eigen streamingdienst waarbij je kan meekijken bij andere Tesla-rijders via de interne camera. De dienst maakt gebruik van de camera die zich bij de binnenspiegel bevindt. Als je lid bent kan je op ieder moment meekijken bij een willekeurige Tesla-rijder.

1 april 2021

Video on demand en dataverzameling

Vanaf de eerste week van april is de streamingdienst voor iedereen toegankelijk na aanvraag. Daarmee komt er gelijk een einde aan de discussie of de interne camera van Tesla aan of uit staat. De camera staat aan en we willen deze data toegankelijk maken voor iedereen. De dienst is gratis te proberen, maar in de toekomst moet er wel voor betaald worden. De kosten worden geschat op € 4,99 per maand.

We spelen in op de 'streaming-trend' en willen de concurrentie aangaan met TLC, Big Brother en Discovery+ op gebied van reality TV. Leden van onze streamingdienst kunnen in de toekomst ook gratis gebruik maken van kanalen afkomstig uit onze andere landen waar we actief zijn.

We willen graag een transparant bedrijf zijn en mensen toegang geven tot data die we verzamelen. We willen het sentiment van Tesla-rijders verzamelen om toekomstige updates van Tesla beter te voorzien van informatie. - Mark Schreurs

Het levert aan de ene kant dus entertainment op voor leden, ze kunnen immers meekijken in het leven van een Tesla-rijder. Aan de andere kant levert het ons waardevolle informatie op over het algemeen sentiment van Nederlandse bestuurders van een Tesla. Deze data delen we zodat bij de release van de Full Self-Driving beta in Europa de Tesla zo nauwkeurig mogelijk de rijstijl van de bestuurder kan overnemen.

Elon Musk confirms

Electrek.co meldt in 2019: Elon Musk confirmed that Tesla’s cabin-facing camera in the Model 3 is still inactive and that it is “meant for use in upcoming robotaxi” However, the CEO seems to be open to other fun ways to use the camera.

De fun ways to use the camera is dus de streamingdienst en dataverzameling geworden, maar dan moet er wel een platform gebouwd worden door een andere partij. En dat hebben wij gedaan! Met een druk op de knop kan je een willekeurige Nederlandse Tesla-rijder volgen in het verkeer. 01-04-2021 worden de handtekeningen gezet met de betreffende partijen.

We volgen Elon Musk op de voet en staan achter zijn keuzes, daarom hebben wij het voortouw genomen om voor Tesla een eerste product te bouwen voor de Nederlandse markt - Florian Minderop

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen op het platform laat je je gegevens achter via onderstaand formulier. We zullen je z.s.m. toegang geven tot het platform. Met een druk op de knop stream je een video van de interne camera van een random Tesla-rijder in Nederland. In de toekomst willen we trending bestuurders en interessante bestuurders toevoegen waarbij het sentiment dat we meten ons van de juiste data heeft voorzien, zodat je kan kiezen wie je bekijkt.

Krijg toegang tot onze streamingdienst

en volg realtime Nederlandse Tesla-rijders.

Ons lease aanbod

Bij MisterGreen lease je enkel electric vehicles. Bekijk hier onze modellen:

Tesla Model 3 lease
Tesla Model Y lease

Tesla Model X lease

Tesla Model S lease


Ben je er nog niet over uit of je jouw Tesla zakelijk wilt leasen of dat je gaat voor Tesla private lease? Lees hier alles over de voorwaarden en mogelijkheden.

Leasevormen

Bij ons kun je kiezen uit zowel private lease als het zakelijk leasen van een auto. Lees hier alle voor-en nadelen van beide leasevormen.