Mobiliteitsbudget en private lease

Datum: 10 maart 2023

Een mobiliteitsbudget, ook wel mobiliteitsvergoeding genoemd, wint aan populariteit. De werknemer ontvangt iedere maand een vast bedrag om de kosten voor woon-werkverkeer te dekken. Dit als alternatief voor een auto van de zaak.

Eigen keuze vervoer

De werknemer bepaalt de besteding van de vergoeding zelf: private lease, fietsen of met het openbaar vervoer. Het maakt niks uit. Geld over uit je budget? Doorgaans mag je dit in eigen zak steken. Is het budget in een maand onvoldoende, dan betaalt de werknemer daar zelf voor.

Veelal wordt er milieubewuster omgegaan met het vervoer, omdat de werknemer bepaalt hoeveel er betaald wordt aan vervoer. De werknemer kiest zelf wat hij of zij met het geld doet.

Private lease Tesla binnen handbereik

Bij MisterGreen sluit je al vanaf €699,- een private lease contract af. Ga naar onze private lease pagina en stel jouw auto samen.

Nog meer goed nieuws! Additioneel SEPP subsidie

Door een subsidieregeling komt de Tesla model 3 RWD in aanmerking voor subsidie. Zo kun je tot wel €60,- korting krijgen op je leasebedrag. Interesse in private lease van dit model Tesla? Neem contact op met ons salesteam of vul de configurator in.