Contracten voor elektrische vliegtuigen MisterGreen getekend!

Afgelopen donderdag schreven we dat elektrisch vliegen naar je vakantie binnen twee jaar mogelijk is. Dit leverde ons duizenden reacties op! Zojuist zijn de contracten voor de volledig elektrische vliegtuigen van MisterGreen getekend. De vliegmaatschappij die als eerste de vliegtuigen gaat leasen is Bunny Air! De relatief jonge vliegmaatschappij “hopt” straks snel en gemakkelijk van de ene naar de andere bestemming met de elektrische vliegtuigen van MisterGreen.

Geintje natuurlijk…

Al zijn volledig elektrische vliegtuigen zeker niet ondenkbaar...en gaan wij deze in de toekomst misschien ook wel aanbieden. De komende twee jaar zien wij dit (helaas) nog niet gebeuren!

Wat wij wel zien gebeuren is dat Nederland momenteel wordt overspoeld met het succes van de Tesla Model 3. Zie de grafiek hieronder voor het verloop van het aantal op Nederlands kenteken geregistreerde Tesla Model 3's in het eerste kwartaal van 2019. Wij waren de afgelopen week aanwezig bij Tesla in Tilburg om hen te ondersteunen met de afleveringen. Wil jij ook binnen twee maanden in een Tesla Model 3 rijden? Bestel deze dan voordelig en snel via MisterGreen.

Aantal geregistreerde Tesla Model 3's in Nederland

Aantal dagen in het eerste kwartaal

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery