Aankomst eerste 3000 Tesla Model 3 voor NL!

Het schip met daarin de eerste Tesla Model 3’s voor de Nederlandse markt is vanochtend vroeg aangekomen in de haven van Zeebrugge (België). MisterGreen was natuurlijk bij dit historische moment om de Glovis Captain een hartelijk welkom te heten. Het schip zit namelijk vol met Tesla Model 3’s voor onze klanten.

Eerste Nederlandse leveringen Tesla Model 3

Nu het schip eindelijk is aangekomen kunnen de eerste leveringen niet lang meer uitblijven. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de Tesla Model 3 zodat je in maart kan gaan rijden!

Wij verwachten dat het ongeveer 1-2 weken zal duren om de Tesla Model 3 rijklaar te maken. In tegenstelling tot bij de Tesla Model S en X zijn de Tesla Model 3’s namelijk al volledig geassembleerd (incl. motor) op de boot gegaan. Volgens onze schatting zitten er 3000 Tesla Model 3’s op de boot. Natuurlijk zijn deze niet allemaal voor Nederland en helaas ook niet allemaal voor klanten van MisterGreen. Het is echter wel zeker dat MisterGreen veel klanten blij gaat maken met een groot gedeelte van alle aangekomen Tesla Model 3’s!

De tweede boot met een nieuwe lading Tesla Model 3’s is ook onderweg en een derde wordt alweer ingeladen. Wil jij in maart gaan rondrijden in de nieuwe, spectaculaire Tesla Model 3? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!