Ford Mustang Mach-E

De volledig elektrische Ford Mustang Mach-E

Levering in 2020

De Ford Mustang Mach-E komt in verschillende uitvoeringen, namelijk een RWD, een AWD, een First Edition AWD en een GT-versie. Zowel de RWD als de AWD uitvoering zijn beschikbaar met 75 kWh of 98 kWh. Een ‘gewone’ sleutel is verleden tijd. Bij de Mach-E is je telefoon je sleutel. Aan de hand van Bluetooth weet de auto jouw telefoon te traceren. Om de auto to ontgrendelen en te starten, hoef je je telefoon niet eens bij de hand te hebben. Tijdens het rijden in de nieuwe Mach-E heb je voldoende aan één pedaal. Met de e-Pedal geef je gas, maar kun je ook stoppen door regeneratief remmen. De gevoeligheid van het pedaal om te versnellen en te remmen, kan je instellen via de rijmodi. In november 2020 is dit model in de Nederlandse showroom te vinden.

Specificaties

Acceleratie 0-100 km/u
6,6 seconden
Topsnelheid
180 km/u
Totaal vermogen

190 kW (258 pk)

Totaal koppel
415 Nm
Aandrijving
Achter
Actieradius

360 km (WLTP=450 km)

Zitplaatsen
5 personen

Lease vanaf 649,-

  De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

  Full Operational Lease

  24 tot 60 maanden full operational lease contract zonder verrassingen. Direct en eenvoudig geregeld.

  Service

  All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp in binnen- en buitenland, met gratis vervangend vervoer in Nederland.

  Uit voorraad leverbaar

  Wij garanderen levering in 2022, iets wat niet veel Tesla aanbieders (en Tesla zelf) kunnen. Jij wil wat, wij hebben wat!

  Opladen

  Voordelig snelladen via Fastned en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

  Alles online regelen

  Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

  Duurzaam rijden

  Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

  Groenste maatschappij van Nederland

  MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

  Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

  Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

  Persoonlijk contact

  We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

  Persoonlijke offerte

  Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

  Onze klanten over MisterGreen

  "Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

  Jeffrey Werner, Tech Bakery