Levering Tesla Model 3 begint volgende week

Nadat de levering eerst alleen was voorbehouden voor Tesla-werknemers en investeerders, gaat de levering aan reguliere klanten beginnen. Langzamerhand komen er steeds meer berichten binnen van vroege reserveringhouders in Amerika dat zij hun Tesla Model 3 volgende week geleverd gaan krijgen.

levering

Het begon allemaal met het openstellen van de online Tesla Model 3 configurator voor reguliere klanten. Hiermee konden zij hun defintieve configuratie doorgeven en de bestelling plaatsen. Ook werden er de laatste dagen bij verschillende Tesla-locaties steeds meer Model 3's gesignaleerd die klaarstaan om afgeleverd te worden.

En nu blijkt uit de berichtgeving van verschillende vroege reserveringhouders dat zij hun Tesla Model 3 volgende week geleverd gaan krijgen. Tesla heeft de eerste vroege reserveringhouders een email gestuurd om de laatste betaling te voltooien en hiermee de bestelling af te ronden. Een van de vroege reserveringhouders heeft deze email gedeeld op het internet, zie hiervoor onderstaande afbeelding.

Vertraging

De levering van de Model 3 loopt nog steeds achter op schema. De levering aan reguliere klanten stond dan eigenlijk ook gepland vanaf eind december, een maand nadat de online configurator werd opengesteld. Echter, blijkt Tesla hier vanaf volgende week al mee te kunnen beginnen. Of dit ook betekent dat de productie nu echt op gang komt is niet bekend.

Tesla Model 3 bestellen

Maak nu nog gebruik van een vroeg reserveringsnummer bij MisterGreen en rijd hierdoor als een van de eerste in Nederland de Tesla Model 3. Stel nu direct jouw configuratie samen en maak de bestelling compleet.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.