Tesla dreamcase: Slapen in een Tesla doe je zo!

Geschreven door: Kees Roelandschap / Tesla Expert | Laatste update: 20-12-2023, om 14:30 uur

Ik zeg het al vaker: Tesla is meer dan alleen een auto. De pionier op gebied van mobiliteit biedt nu ook een op maat gemaakt matras aan waarmee je comfortabel kunt overnachten in je Tesla! Ik heb de proef op de som genomen en neem jullie graag mee in mijn bevindingen.

Meer dan een auto

In de wereld van elektrische auto's heeft Tesla zich gevestigd als een pionier op het gebied van innovatie en futuristisch design. Naast het leveren van indrukwekkende prestaties op de weg, heeft Tesla ook aandacht besteed aan het verbeteren van de algehele rijervaring, zelfs wanneer je niet onderweg bent. Een opvallend voorbeeld hiervan is de Tesla Dreamcase, een slim ontworpen accessoire waarmee eigenaren van Tesla's kunnen genieten van een comfortabele overnachting in hun elektrische voertuig.

Voor welke modellen is de DreamCase geschikt?

Het matras is ontwikkeld voor modellen waarvan de achterbank plat kan. Goed nieuws! De Dreamcase is dus toepasbaar voor alle Tesla modellen. Ik transformeerde mijn Model Y in een comfortabele slaapruimte voor avontuurlijke reis en spontane overnachting in Frankrijk. Bekijk de onderstaande video!

Wat valt op?

Wat de Dreamcase onderscheidt van traditionele kampeermaterialen is de naadloze integratie met de achterbank van de Tesla. Het bestaat uit verschillende componenten, waaronder een opvouwbaar matras, kussens, dekens en een zonnescherm voor privacy. Het geheel is ontworpen om moeiteloos in de achterbank van de Tesla te passen, waardoor een vlak en comfortabel slaapoppervlak ontstaat.

Het matras is gemaakt van hoogwaardig traagschuim, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning en comfort tijdens het slapen. De kussens en dekens zijn op maat gemaakt om perfect in de ruimte te passen, en het geheel kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeborgen in de kofferbak wanneer het niet in gebruik is.

Gebruiksgemak

Een van de grote voordelen van de Dreamcase is het gebruiksgemak. Het installatieproces is snel en eenvoudig, waarbij de achterbank wordt omgetoverd tot een gezellige slaapruimte binnen enkele minuten. Tesla-eigenaren kunnen genieten van het gemak van een spontane overnachting zonder gedoe met tenten of zware kampeerspullen.

Milieuvriendelijk

Naast comfort en gemak past de Tesla Dreamcase ook bij de duurzame en milieubewuste ethos van het merk Tesla. Door het stimuleren van het gebruik van bestaande Tesla-modellen als multifunctionele voertuigen, moedigt de Dreamcase eigenaren aan om hun elektrische auto's nog veelzijdiger te gebruiken, wat de ecologische voetafdruk verder verkleint.

Mijn conclusie

De Tesla Dreamcase is een prachtig voorbeeld van hoe Tesla zich blijft inzetten voor het bieden van innovatieve en praktische oplossingen voor zijn klanten. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die droomt van kamperen onder de sterren of gewoon behoefte hebt aan een comfortabele rustplaats tijdens een lange reis, de Dreamcase voegt een nieuwe dimensie toe aan de Tesla-ervaring. Met deze slimme accessoire wordt de grens tussen transport en recreatie verder vervaagd, waardoor eigenaren van Tesla's kunnen genieten van luxe kamperen op wielen. Ik kan deze overnachting aan iedereen aanbevelen!

Extra foto's van mijn reis

Meer Tesla nieuws