Polestar 2

De volledig elektrische Polestar 2

Levering in 2020

Vanaf juni zal in Nederland, als een van de eerste 6 landen ter wereld, is de elektrische Polestar 2 te leasen. Voor Polestar, voorheen bekend als performance merk van Volvo, is dit hun eerste eigen elektrische auto die in massaproductie gaat. Ondanks dat Polestar nu een zelfstandig merk aan het worden is, is veel technologie en design elementen van Volvo afkomstig. Erft de Polestar 2 daarmee ook de kwaliteit van Volvo? Daar ziet het wel naar uit!

Tot wel 470 kilometer op een volle accu

Een volledig opgeladen Polestar 2 heeft een actieradius van 470 kilometer*. Deze afstand wordt beïnvloed door de weersomstandigheden, het verkeer, je snelheid, het wegdek en het gebruik van de airco. Onze calculator geeft je een beter idee van het effect van dergelijke factoren op de actieradius. *Aangetoond met de WLTP-testmethode.

Acceleratie 0-100 km/u

4,7 seconden

Topsnelheid

250 km/u

Totaal vermogen

300 kW (408 pk)

Totaal koppel

660 Nm

Aandrijving

All-Wheel Drive

Actieradius

425 km (WLTP 470 km)

Zitplaatsen

5 personen

De voordelen van zakelijk leasen bij MisterGreen Electric Lease

Full Operational Lease

5-jarig full operational lease contract zonder verrassingen met vaste maandelijkse kosten. Direct en eenvoudig geregeld.

Service

All-risk verzekering voor zowel bestuurder als inzittenden en pechhulp met vervangend vervoer in binnen- en buitenland.

8% of 12% bijtelling

Je betaalt 8% bijtelling over de fiscale waarde van je auto tot €45.000,- of 12% over de fiscale waarde van je auto tot €40.000,-. Samen met de stroom zijn dit de extra kosten voor het gebruik.

Opladen

Voordelig snelladen via MisterGreen Fast Charging en, als je Tesla rijdt, het Supercharger netwerk van Tesla.

Alles online regelen

Stel online je eigen auto en contract samen. Duurzaam rijden.

Duurzaam rijden

Versnel de transitie naar een groen en duurzaam Nederland.

Lease vanaf 739,-

  Groenste maatschappij van Nederland

  MisterGreen heeft uitsluitend volledig elektrische auto's. Wij rusten niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit de wereld uit is. #EndFossilFuel now!

  Ruim 10 jaar ervaring in elektrisch rijden

  Wij zijn in 2008 gestart met complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's aan te bieden. Zo verlagen we samen de impact op mens en milieu. Maar er is ook een economisch voordeel. Elektrisch rijden is namelijk een stuk goedkoper dan op benzine of diesel.

  Persoonlijk contact

  We maken elektrisch leasen toegankelijk en transparant. Als klant van MisterGreen kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.

  Persoonlijke offerte

  Vul onderstaand formulier in en wij maken snel een offerte op maat

  Onze klanten over MisterGreen

  "Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

  Jeffrey Werner, Tech Bakery