Polestar 2 lease

Tot 540 kilometer range (WLTP)

408pk vermogen

Snel leverbaar

MisterGreen

  • 10+ jaar de groenste leasemaatschappij
  • Elektrisch vervoer specialist
  • Persoonlijk en snelle service

Shine bright like a Polestar

De Polestar 2 is de eerste volledig elektrische Polestar van de, van Volvo gescheiden, Chinees-Zweedse autofabrikant. De naam zegt het al, de Polestar geeft richting aan het nieuwe landschap van elektrische auto's. De elektrische auto gaat de directe concurrentie aan met de Model 3 en Model Y.

Polestar 2

In juni 2020 is in Nederland, als een van de eerste 6 landen ter wereld, de elektrische Polestar 2 gelanceerd. Voor Polestar, voorheen bekend als performance merk van Volvo, is dit hun eerste eigen elektrische auto die in massaproductie gaat. Ondanks dat Polestar nu een zelfstandig merk aan het worden is, is veel technologie en design elementen van Volvo afkomstig. Erft de Polestar 2 daarmee ook de kwaliteit van Volvo? Daar ziet het wel naar uit!

Tot wel 470 kilometer op een volle accu

Een volledig opgeladen Polestar 2 heeft een actieradius van 470 kilometer*. Deze afstand wordt beïnvloed door de weersomstandigheden, het verkeer, je snelheid, het wegdek en het gebruik van de airco. Onze calculator geeft je een beter idee van het effect van dergelijke factoren op de actieradius. *Aangetoond met de WLTP-testmethode.

Acceleratie 0-100 km/u

4,7 seconden

Topsnelheid

250 km/u

Totaal vermogen

300 kW (408 pk)

Totaal koppel

660 Nm

Aandrijving

All-Wheel Drive

Actieradius

Tot 540 kilometer range (WLTP)

Zitplaatsen

5 personen

Superieur interieur monsieur

Het interieur van de Polestar 2 is zorgvuldig ontworpen met behulp van innovatieve materialen. De strakke vormgeving is volledig uitgerust met High Performance Audio en een infotainmentsysteem, inclusief updates, aangedreven door Android Automotive OS.

Het interieur van de Polestar 2 is ontworpen met een opvallend gebrek aan rommel, wat het interieur een ontspannend gevoel van ruimte geeft. Maar het gaat verder dan uiterlijk en gevoel. Het is ruim genoeg voor vier volwassenen om comfortabel op de voor- en achterbank te zitten.

Waarom MisterGreen?

Als je het formulier invult, dan nemen we contact met je op en zorgen we ervoor dat z.s.m een vrijblijvende op maat gemaakte offerte met je delen en rijd je snel volledig elektrisch.

⚡️ Van A naar Beter voor de wereld zonder CO2-uitstoot

⚡️ Al meer dan 10 jaar EV-specialist

⚡️ De Polestar 2 voldoet aan het MisterGreen keurmerk

⚡️ Mogelijkheid tot proefrit

"Supersnel en klantvriendelijk. Vrijdag besteld, woensdag geleverd. Werkt perfect, lijkt wel een on-line boekwinkel. ;-)" - Mark Roemers

Lease jouw Polestar 2 bij MisterGreen

en zeg vaarwel tegen fossiele brandstof en CO2-uitstoot. Red de wereld door over te stappen naar elektrisch rijden.