Je bent niet ingelogd

Login om de voortgang van je voorstellen te zien.

Log hier in

De populairste auto van het moment in Nederland

Vanaf 2020 wordt de bijtelling op elektrische auto’s verhoogd. In kwartaal 3 van 2019 zijn er om deze reden enorm veel elektrische auto’s besteld. Drie keer raden welke auto het meest verkocht is…

5.678 exemplaren

Juist; de Tesla Model 3! Tesla is onder alle automerken de meest verkochte auto. In totaal zijn er 5.890 Tesla’s verkocht in september, goed voor een marktaandeel van 15,5%. Ter vergelijking: nummer twee Opel verkocht in september “slechts” 3.595 auto’s (9,4%). Dit blijkt uit cijfers van Bovag.

Actuelere cijfers: Q4 nóg gekker!

Lees hier ons blog over 2019: het bizarre jaar van Tesla en MisterGreen.

Andere interessante Tesla-cijfers:

De snelle rekenaars onder ons weten nu dus dat het aandeel van Model 3 bij Tesla de vorige maand meer dan 96% was. Maar wist je ook dat:

  • er vorige maand 55 Model X en 66 Model S Tesla’s verkocht zijn (Model3vins)?
  • Tesla het afgelopen kwartaal, q3 2019, 96.155 auto’s geproduceerd en 97.000 auto’s geleverd heeft (Tesla)?
  • 26 september de top-verkoopdag in Nederland was voor Tesla: 532 stuks in totaal (Kentekenradar)?
  • De kleur wit sinds september wint van de kleur zwart? Logisch, aangezien de standaard kleur sinds kort wit is (Kentekenradar).

D-day & H-hour: vrijdag 4 oktober 10.00 uur!

Wil jij ook tot 1 van de slimmeriken behoren die nog profiteert van de 4% bijtelling? Dan heb je nog tot vrijdag 4 oktober 10.00 uur om jouw Model 3 te bestellen. Daarna kan Tesla niet meer garanderen dat je auto nog in 2019 op kenteken gezet wordt. Dit is een vereiste om te profiteren van het gunstige bijtellingspercentage! De snelste en makkelijkste manier om dit te regelen? Onze online configurator! Vul hem hier direct in.
*bovengenoemde deadline is niet meer actueel.

Onze klanten over MisterGreen

"Nu we een elektrische auto leasen, zijn we veel bewuster geworden van de noodzaak om niet meer op fossiele brandstoffen te rijden. Vandaar de keuze om drie Tesla Model 3's bij MisterGreen aan te vragen."

Jeffrey Werner, Tech Bakery